Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG telefonomhoz nincs USB, de...

LG telefonomhoz nincs USB, de az átküldést meglehet oldani így is?

Figyelt kérdés
Az LG telefonomhoz nincs USB kábel,de én a számítógépről szeretnék zenét rakni a telefonomba,arra gondoltam hogy (van egy másik telefon Sony Ericsson,ahhoz van USB) ha a másik telefonba átrakom a kártyámat és átküldöm a zenét végül visszarakom a eredeti telefonomba a kártyát,így a zene benne lesz a LG telefonomba?
2010. aug. 29. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha van bluetooth a telefonodban akkor megoldhatod azzal is. Egy bluetooth stick kell a gépbe valamint egy blue soleil nevű program.
2010. aug. 29. 11:44
 2/4 A kérdező kommentje:

bluetooth nincs a gépbe ezért ez nem lehetséges,venni pedig nem szeretnék bluetooth.

A kérdésre még várom a válaszokat!

2010. aug. 29. 11:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy érted azt, hogy "kártyát". Ha a SIM-kártyára gondolsz, azt hiába pakolgatod. Ha memóriakártyára gondolsz, és a SE azon tárolja a zenéket, akkor működhet.
2010. aug. 29. 12:00
 4/4 A kérdező kommentje:
A SIM kártyára gondoltam,akkor ezek szerint nem sikerülhet.
2010. aug. 29. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!