Dual simes telefonban az egyik sim kártyát kikapcsolni?
Figyelt kérdés
Kaptam munkahelyemen sim kártyát, a telefon pedig dual simes. Lehet olyan beállítást csinálni, hogy a másodlagos sim kártyát, ami a céges kártya lenne, azt lelehetne korlátozni, hogy csak munkanapokon, munkaidőben legyen aktív, hogy csak akkor tudjanak hívni rajta? pl megadni hogy munkanapokon 8:00-17:00-ig elérhetnek rajta, ha pedig azon kívül hívnak, akkor kisem csöngene?2021. aug. 9. 19:20
1/5 A kérdező kommentje:
vagy esetleg manuálisan tudnám kapcsolgatni, teszem azt repülő üzemmódba rakom a sim 2-öt? az sem baj, ha nem előre ütemezve van, ha nincs rá mód
2021. aug. 9. 19:35
2/5 anonim válasza:
Megadni az időpontot szerintem nem lehet(hacsak nincs valamilyen speciális app.) De kikapcsolni bármikor ki lehet külön-külön. Nekem LG van és egy gombnyomás kikapcsolni az egyiket.
3/5 A kérdező kommentje:
Megtaláltam ezt a funkciót. Sajnos az ütemezés az nem úgy néz ki, hogy lehetséges lenne. Mind1, megkell szoknom, hogy reggel mikor beérek bekapcsoljam a sim 2-öt, délután meg mielőtt indulok haza, meg kikapcsoljam.
2021. aug. 9. 20:37
4/5 anonim válasza:
Bocsi, hogy ide irok csak gondoltam tudsz segíteni.Ha az egyik sim kártyát kikapcsolom az mit jelez ki annak aki ir a viberen oda nekem?É nekem az arra be jövő üzenetek ha visszakapcsolom megérkeznek?Köszönöm ha válaszolsz
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom, a viberhez csak az elsődleges sim kártyát kapcsoltam hozzá, sosem próbáltam.
2022. aug. 9. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!