Miért írja ki a telefonom, hogy vírusos amikor az AVG vírusírtó szerint, meg semmi baja?
Van egy samsung galaxy a70, telefonom és 15-20 percenként elő ugranak, különböző oldalak, hogy vírusos és egyből át irányit a play áruházba, hogy töltse le a különböző vírus írtókat, ami mellesleg mindig orosz nyelvű.
pl.. [link]
Ez a web oldal szokott elő ugrani.
Ezek általában azért ugranak elő mert olyan oldalakat látogatsz amik nem feltétlenül biztonságosak. Kerüld el őket, vagy használj telefonos reklámblokkolót.
És természetesen ne töltsd le ezeket a dolgokat amiket ajánl az a cucc
Igazából az Avg meg a legtöbb vírusirtó hasztalan programok, a legtöbb kicselez bármilyen programot. De a Samsungnak van saját vírusirtója (Knox), ami még jobb is lehet az Avg-nál, szóval csak fölöslegesen lassítja a telefont.
Amúgy szerintem neked egyszerű malware van , ami szokványos "idegesítő" programokat dobál fel, amit viszonylag egyszerűen le lehet tiltani, google webbeállításoknál.
Köszönöm a válaszokat, sikerült le tiltanom az oldalt, ami a problémát okozta és azóta nincsen vele gond.
Az AVG-t is csak , azért szedtem le mert, kíváncsi voltam, hogy mit reagál rá a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!