Hölgyek, lányok! Melyik volt életetek eddigi legjobb mobiltelefonja?
Nokia 7373 :)
De karácsonykor lesz jobb ^^ [samsung wave]
Három telefonom volt, amit imádtam.
Nokia és Samsung telefonjaim voltak eddig, tehát más márkáról nem tudok nyilatkozni.
Érdekes módon mindhárom telefon, amit nagyon imádtam, Samsung volt:
- Samsung SGH-N620: Ez egy nagyon régi, pici telefon volt, nekem lila elejű volt, de általában ezüstszínűek voltak. [link]
Itt van egy kép róla. Én a komolyzenei gyári csengőhangjai, könnyű kezelhetősége, meg a kis mérete miatt szerettem nagyon kb. 13 éves koromban. Sajnos tönkrement az akksija, elég hamar.
Samsung X640: [link]
Az első kamerás telefonom volt (illetve még megvan és működik is, csak kisebb akkumlátorgondok, és esztétikai hibák miatt cseréltem le egy Nokia 2760-ra 3 éve)
Ahhoz képest, hogy milyen régi teló, jól működik. Könnyen kezelhető, igazából a kamerája miatt akartam ilyet annó, de nem bántam meg. Jó kis telefon volt, még az egyetemet is elkezdtem vele :D Elég szép képeket csinált, az akkori modellekhez képest.
Mostani telefonomat szeretem a legjobban (Samsung Diva). Az első érintőképernyős telefonom, most nyáron kaptam, imádom a menüjét, és tetszenek a lehetőségei. Nagyon ilyet akartam, és nem bántam meg. Ez most a kedvenc.
A legnagyobb csalódásom, a Nokia 2760- as volt. Nem szerettem azt a telefont, bár ez inkább csak ilyen személyes unszimpátia volt... randa képeket csinál, és fegyverviselési engedély kell hozzá.
Előző barátnőmnek annak idején Samsung SGH-L310-et vettem ajándékba, mert az volt álmai telefonja.
Tipikus női telefon és meglepődve olvasom, hogy eddig senki sem írta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!