Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hölgyek, lányok! Melyik volt...

Hölgyek, lányok! Melyik volt életetek eddigi legjobb mobiltelefonja?

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 08:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nokia 5610D
2010. aug. 29. 08:46
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem sok volt, de a Nokia E51 bejön. Ez van már 1 éve és jó. Nem túl nőies a kinézete, de pont jó arra, amire kell nekem.
2010. aug. 29. 08:48
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Samsung B3310,rózsaszín.Igaz nem sokat tud de a külseje számomra mindent kárpótol:D
2010. aug. 29. 09:02
 4/11 anonim válasza:
Motorola U9 nem tud sokat, de tudok vele telefonálni, tudok sms-t küldeni, nekem ennyi elég is:)
2010. aug. 29. 09:15
 5/11 teszla válasza:
Nokia 6680.nagyon jó teló már 4éves.....és kifogástalanul működik
2010. aug. 29. 09:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Nokia 7373 :)

De karácsonykor lesz jobb ^^ [samsung wave]

2010. aug. 29. 14:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Motorola silver 7
2010. aug. 29. 14:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Három telefonom volt, amit imádtam.

Nokia és Samsung telefonjaim voltak eddig, tehát más márkáról nem tudok nyilatkozni.

Érdekes módon mindhárom telefon, amit nagyon imádtam, Samsung volt:

- Samsung SGH-N620: Ez egy nagyon régi, pici telefon volt, nekem lila elejű volt, de általában ezüstszínűek voltak. [link]

Itt van egy kép róla. Én a komolyzenei gyári csengőhangjai, könnyű kezelhetősége, meg a kis mérete miatt szerettem nagyon kb. 13 éves koromban. Sajnos tönkrement az akksija, elég hamar.

Samsung X640: [link]

Az első kamerás telefonom volt (illetve még megvan és működik is, csak kisebb akkumlátorgondok, és esztétikai hibák miatt cseréltem le egy Nokia 2760-ra 3 éve)

Ahhoz képest, hogy milyen régi teló, jól működik. Könnyen kezelhető, igazából a kamerája miatt akartam ilyet annó, de nem bántam meg. Jó kis telefon volt, még az egyetemet is elkezdtem vele :D Elég szép képeket csinált, az akkori modellekhez képest.

Mostani telefonomat szeretem a legjobban (Samsung Diva). Az első érintőképernyős telefonom, most nyáron kaptam, imádom a menüjét, és tetszenek a lehetőségei. Nagyon ilyet akartam, és nem bántam meg. Ez most a kedvenc.

A legnagyobb csalódásom, a Nokia 2760- as volt. Nem szerettem azt a telefont, bár ez inkább csak ilyen személyes unszimpátia volt... randa képeket csinál, és fegyverviselési engedély kell hozzá.

2010. aug. 29. 15:41
 9/11 anonim válasza:
Nokia 3310 (de az már igen régen volt :) )
2010. szept. 5. 10:18
 10/11 anonim válasza:

Előző barátnőmnek annak idején Samsung SGH-L310-et vettem ajándékba, mert az volt álmai telefonja.

Tipikus női telefon és meglepődve olvasom, hogy eddig senki sem írta. :)

2010. szept. 5. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!