Xiaomi Mi Band 6 vagy Huawei Band 6 okoskarkötő? Huawei telóm van. L
#1 én Samsung telefon mellé használok Xiaomi karkötőt, és tökéletesen működik. Na tudod miért? Mert csak egy bluetooth kell hozzá, hogy meglegyen a megfelelő kapcsolat, és hogy a karkötő is az androidot támogassa. Nem nagy varázslat. Cserébe le kell tölteni az óra márkájának a fitness vagy health appját, ami a google playen ingyen elérhető.
Kérdező: Én fél éve választottam ugyanezen opciók közül, csak a 4-es verziókból. Mint már írtam, a Xiaomira esett a választásom, nem bántam meg. Ezért a pénzért ez a típus többet tudott. Nem tudom, mi most az állás, nézd meg a specifikációkat, és ha a kinézet mindegy, akkor dönts aszerint, melyiket tudnád jobban kihasználni :)
Minek az, nálunk is csak egy napig volt érdekes és azóta senki nem használja.
Semmire nem való haszontal dolog.
#2 nem mond hülyeséget az első pedig, kár lepontozni.
Márkán belül minden eszköz jobban működik, ez tény. Nem beszélve az esetleges rendszerbe integrált megoldásokról.
Szóval a Huaweit érdemesebb lenne venni.
Persze, lehet.
Tudásra elég hasonló a kettő, így azt vedd szerintem, ami jobban tetszik.
Én huaweit telóval használom a huawei band-et, annyi előnye valóban van, hogy minden funkció elérhető és nem kell plusz appot telepíteni se.
Családban van pl samsung és xiaomi telóval is, ott 1-2 kisebb funkció (kb a kamera önkioldó, de el lehet élni nélküle) nem működik.
Ilyen alapon lehet, hogy a xiaomi band - huawei teló esetén is van 1-2 ilyen apróság.
A szíj cserélhető, bár nem egyszerűen, és nem is olyan olcsóak, így inkább eleve neked tetsző színben vedd, de ha gebasz van, megoldható.
#3 az legyen a ti egyéni problémátok, hogy meggondolatlanul szórjátok a pénzt olyan dolgokra, amik hirtelen fellángolásból jöttek. Nekem már egy éve megvan, és éjjel-nappal hordom, kihasználom a funkcióit. Edzőmnek 2 éve van ugyanilyen óraja, nála ugyanez.
Ha valami hirtelen megtetszik, végiggondolom, hogy valóban szükségem van-e rá, vagy tényleg szeretném-e hosszútávon, és megpróbálom megkeresni a legolcsóbban de biztos helyen a terméket. Ha 2 hét múlva is szeretném még, akkor valószínűleg hosszútávú lesz. De saját hülyeségből megvenni, aztán azt mondani hogy haszontalan... nem is tudom. Elég gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!