IPhone-om hangszórója recseg, mit lehet vele csinálni?
Figyelt kérdés
Tegnap sikerült az egyik alsó csücskét a majonézbe ejtenem (igen, nagyon ügyes voltam :D ). Hirtelen nem volt jobb ötletem kiszívtam belőle szájjal. Tisztának tűnik, de észrevettem, hogy recseg :/
Van valami házi megoldás, ami segíthet?
Szervízben tudnak segíteni? Tisztítás kellhet, vagy cserélni kellhet benne? Vagy jobb, ha megszokom, hogy recseg?
(iPhone XS Max)
2021. aug. 7. 17:48
1/4 anonim válasza:
Házi megoldás nem igazán van, és szerintem bele is száradt egy kevés, tehát mihamarabb vidd el szervízbe, ha ott sme tudnak rajta segíteni, akkor a hangszórót nekik nem nagy dolog kicserélni nekik, szóval menj el, nézesd meg és majd meglátod.
2/4 anonim válasza:
Nincs házi megoldás ilyenre, ha nincs otthon speciális szervíz eszközeid. Szervíz mindenkép.
3/4 rudeboy94 válasza:
Igen fogod es kimosod. 10 tol kezdve birjak a vizet
4/4 anonim válasza:
Ha megmered kockáztatni akkor ki is moshatod, elméletben vízálló.
De egyébként én is inkább a szervizt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!