Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet az oka annak, hogy a...

Mi lehet az oka annak, hogy a Samsung telefonom sehogy nem tud kilépni a biztonságos üzemmódból? Nem én kapcsoltam be az üzemmódot,magától csinálta valamiért.

Figyelt kérdés

2021. aug. 7. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha újraindítod, akkor ki kéne lépnie.
2021. aug. 7. 17:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem lép ki sajna. A hangerőgombom nem jó, lehet azzal összefüggésben?
2021. aug. 7. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, mivel a hangerő le + bekapcsológombbal lép be a telefon a safe mode-ba.

Valószínűleg benyomva ragadt, vagy úgy érzékeli a telefon.

2021. aug. 7. 18:02
 4/8 anonim ***** válasza:

- húzd le az értesítési sávot, koppints a „Csökkentett mód engedélyezve” értesítésre, majd az OK-ra az újraindításhoz normál módba

vagy

- ki/bekapcsoló gombbal válaszd a „Kikapcsolás” lehetőséget, várj 1-2 másodpercet és nyomd meg újra a ki/bekapcsoló gombot az újraindításhoz

2021. aug. 7. 18:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Hú, köszi! És a fel+bekapcsológombbal elvileg ki kéne lépnie? Van esély a hangerőgomb megjavítására, vagy ez a telefon már halott?
2021. aug. 7. 18:06
 6/8 A kérdező kommentje:
4-es: köszi,ezet már próbáltam, de sajna nem sikerült.
2021. aug. 7. 18:08
 7/8 anonim ***** válasza:
J3-mal működött a képernyőről indított kikapcsolás után 2-3 másodperccel hosszan rányomva a kikapcsoló gombra.
2021. aug. 7. 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:

"Van esély a hangerőgomb megjavítására"

Persze, szerviz meg tudja csinálni, az csak egy kapcsoló.

2021. aug. 8. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!