Új androidos mobiltelefon készüléket már nem tud gyártani egy cég sem, ami 6 coltól ne lenne nagyobb?
Hát nem nagy a választék, az biztos :(
Idei telefonok közül a Zenfone 8 és az Xperia 10 III említésre méltó (az S21 már 6.2 col).
Vagy ott van a tavalyi Pixel 4a, Pixel 5 (meg néhány alsó kategóriás förmedvény).
Nem nagyon van, szóval vár az IOS.
Fáj kimondani de sokan fognak átpártolni ha nem tudnak ki egy kisméretű telefont.
Megjegyzem a felsoroltak sem kicsik, amikor 4-5 éve vettem telefont akkor az volt az átlagmérete a telefonoknak...
De tudna, csak már a nagyobb kijelzőre mennek, hogy jobban látható legyen.
Annak idején egy kicsi nyomógombos telefonon is lehetett netezni, csak lassú volt, illetve alig lehetett látni valamit.
És igen, IOS gyárt kicsit-Iphone 12 mini. Drága, de jó telefon, hosszú támogatással, stabil, gyors operációs rendszerrel, ami biztonságos is.
Dehogy ássa, nincs rá igény.
Csak alacsony számú, és nyilván a hangos kisebbség mi vagyunk...
Én már beletörődtem, megvettem álmaim telefonját 3 éve, egy kompakt androidos csúcstelót és azt koptatom ameddig szét nem esik.
Zenfone 8 méretű "kompakt" telefon is itt van a fiókban amit 5(?)éve vettem és rendre esett ki a kezemből, nem fért el a zsebembe stb.
Ennyit ér a marketing is, meg a bemagyarázás.
3-mas voltam.
És igen, a 12 Mini az egyetlen normális méretű telefon számomra is, de nincs bővíthetőség, a 3 éves telom jobb üzemidőt hoz, nincs jack(se LDAC, se aptX, se aptX HD egy 300K+-os telefonba), nincs fájlkezelő semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!