Bátyám hogy tud még 2021-ben is iPhone 5-öt használni?
Majdnem 10 éves telefon már, és ő napi szinten rengeteget használja. Meló végett is folyton telefonál, van hogy órákig. Akksit egyszer cserélt már benne, de néztem neki és tényleg semmi laggolás vagy fagyás, a menü is akadozás nélkül működik.
Nemrég mondta hogy talán ősszel vesz majd iPhone X-et, mert már megint gyorsan merül neki, és a 16 GB tárhely nem épp elég már…
Miért lehet az, hogy nekem minden telefonom 2-3 év után elkezd nagyon lassulni meg ilyenek, neki meg 10 éves teló megy gond nélkül?
Figyelt a telefonjára, karbantartotta, szervizbe vitte. Bár az is lehet, hogy pont egy kiváló minőségű darabot fogott ki.
Amúgy érdemes időnként újraindítani a telefont, mert néhány száz nap bekapcsolt idő után belassulhat.
"Miért lehet az, hogy nekem minden telefonom 2-3 év után elkezd nagyon lassulni meg ilyenek, neki meg 10 éves teló megy gond nélkül?"
Mert nem telepít rá mindenféle dolgot és talán mert nem frissíti orrba-szájba.
kérdés, hogy neked mid van? mert azt nem említetted.
Amúgy szerintem csak basic felhasználó. Telefonál, meg smsezik, chatel, azt ennyi.
De ezek szerint nem érdekli a technológia, ha iphone x-et, 4 éves telefont akar venni :D
"De ezek szerint nem érdekli a technológia"
Az szerintem nem feltétel.
Nem a technológiáért vagyunk, hogy kihasználjuk, a technológia van értünk hogy használjuk ha szükség van rá.
#9:
Megint te? Még mindig egy telefonról beszélünk, nem autóról (karbantartás) :D
Valószínűleg azért, mert csak telefonálásra használja.
És igen, appok azért vannak, hogy letöltsük őket, a telefon pedig azért van, hogy futtassa őket. És igen, az a telefon olyan régi már, hogy szaggat bármelyik apptól kb, ami nem gyári, hiába iphone. Viszont kb a legszebb iphone, amit valaha legyártottak, csak hívásra teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!