Redmagic 6r vagy iPhone 12 mini vagy s20 fe?
iPhone 12 mini a nyerő szerintem.
Persze nagyon más telefonokat írtál.
Redmagic 6r nekem nagyon ismeretlen szóval nem tudok róla írni.
Samsung Galaxy S20 FE viszont általános samsung szóval azzal se lehet mellé lőni de tényleg mindnek más a rendszere és attól függ ki mihez van szokva.
Én minden féle telefont használtam ezért is tudom határozni, hogy nekem az iphone kénylemes nem menőzésből ahogy itt sokan írják hanem, mert kényelmes, gördülékeny és sokáig semmi hiba nincs benne sőt ugyanolyan gyors mint újonnan évek után is. Kamerája sosem okozott csalódást, régebbi készülékeimen is jobb volt mint egy áltagos andoridon, akkor egy újszerű szerintem egekbe viheti az elvárást.
Samsung Galaxy S20 FE sok jó véleményt láttam, jelenleg nekem 20e van amit szintén a sok pozitív vélemény miatt vettem meg a szín miatt és szerettem volna egy egyszerű telefont míg nem gyűjtök új iphonera. Nekem megérte, de már pár hónap után sajnos érzem, hogy kezd lassulni de semmi egyéb gond nincs vele. Szóval innen nézve az FE is megfelelhet. Sőt töltöttsége a 20enek jobb mint bármi telefonomnak mivel egy napot is kibír úgy hogy sokszor pinterestezek, játszok, böngészek..Szóval ezt csak összehasonlítás alapon írtam.
De ezt neked kell igazán eldönteni melyik rendszerrel szeretnél megismerkendi ha új.
Iphone, redmegic, samsung-mindnek tök más nem is értem honnan jöttek ezek a választások neked :D.
De én az iphonet javaslom főleg ha kisméret után hajtassz.
Persze mindjárt jönnek az iphone-utálók és jól lepontoznak de személy szerint ezzel járnál jobban ha van rá pénzed persze.
De ez egyéni döntés.
Bocs ha nem voltam hasznos válasz, de hátha segítettem.:)
iPhone 12 Mini kisméretű telefon.
Az S20FE ahhoz képest egy péklapát kb. és úgy tudom a 6R még nagyobb tőle...
Szóval nem releváns összehasonlítás, akinek az egyik jó a másik nem játszik. Nyomkodd meg legalább a Samsung-t és az iPhone-t, és tudni fogod melyik a jó számodra.
"Redmagic 6r a legerősebb mind közül."
Hülyeség, SD888 ereje kb. tart 15-20 percig aztán megeszi az S20FE is...
Összes ilyen telefon tiltólistára kéne tenni ami SD888-al jött ki, ilyen kazán SOC-t sem mostanában látott a telefonos piac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!