Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy Samsung s 5230-as telefono...

Egy Samsung s 5230-as telefonom van, kb 5 hónapos, üzletből vettem. Ma a kijelzőjél egy lila csíkot vettem észre, ami kb 1mm széles, és végighúzódik az egész kijelzőn. Mit tehetek vele? Vagy miért van a csík? El múlhat, vagy vigyem be üzletbe?

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 23:28
 1/5 anonim válasza:
nem fog elmulni vidd szervizbe
2010. aug. 28. 23:48
 2/5 anonim ***** válasza:
nemfog,ez teljesen normális ennél a típusnál,pixelhibás lett a kijelző
2010. aug. 29. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:
ezt az előző válaszolót ki kéne tiltani a fr@ncba. ez nem normális semelyik típusnál sem, valszeg pixelhiba, vidd vissza az üzletbe, nézd meg mit tudnak vele kezdeni
2010. aug. 29. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:

sokszor már kitiltottak,de semmi értelme...erről ennyit.

ez valóban normális ennél a típusnál,ez megy a leghamarabb tönkre,gyakorikérdések tele vannak ezzel,hogy tönkremegy.

2010. aug. 29. 11:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor hétfőn délelőtt vissza is viszem a telefonom az üzletbe.. Sajnálom, hogy ez a baja, amúgy megszerettem., de tudtam h az érintőképernyővel előbb-utóbb lesz valami gond :( Hát sajnos ez ilyen.. Köszönöm a válaszokat.. Szép napot.!
2010. aug. 29. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!