IPhone se 2020/iPhone 11/iPhone xr?
én a 11-et venném.
Ha kicsit kevesebbet akarsz költeni akkor XR.
Az SE 2, gen az iPhone 8 alkatrészeiből lett összerakva a 11 processzorával. Teljesítményben nem rossz, de a kijelző, kamera, stb minden már 3 évvel ezelőtti technika.
egyértelműen a 11..
használtan vagy újonnan amúgy?
11et nagyon összerakták. Kijelzője is kiváló minőségű, haverom 12esével hasonlítgattuk, és a feketén kívül nagy különbséget nem láttunk. Kamera dettó ugyan az. Üzemidő jobb. Nincs 5g, ami kb évek múlva fog valamit jelenteni.
egyedül az nem tetszik benne, hogy nehéz D:
Nagyon szépen köszönöm, az eddigi válaszokat!
Az információk közül sajnos kihagytam, hogy gimnazista vagyok még csak, és ez a második nyaram, amit munkával töltök.
Az SE mellett a legnagyobb érvem az, hogy azt bőven egyes egyedül is meg tudom venni, és még tudok és félretenni a jövő rejtelmeire, ezelszemben ha a 11re adok ki, akkor az már nem mondató el annyira. Amire még kiváncsi vagyok, hogy megéri-e kifizetni azt a plusz x összeet (nem emlékszem mennyivel drágább pontosan, és nem akarok hülyeséget mondani) az iPhone 11re?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!