Milyen telefonod van? Elégedett vagy vele?
Figyelt kérdés
2021. aug. 2. 16:18
21/30 anonim válasza:
Xiaomi. Hulladék. Soha többet kínai sz@r...
22/30 anonim válasza:
Galaxy S7 Active, gyárilag 6-os android helyett 8-as. Tökéletesen elégedett vagyok vele, főleg a strapabíróságával.
23/30 anonim válasza:
Huawei Y6II
lassú nagyon, most tervezek Oneplusra váltani.
24/30 anonim válasza:
Samsung Galaxy Note 9, pont 2 éve. Rendkivül elégedett vagyok vele, egyszerűen lecserélni sincs motivációm, annyira toppon van még mindig (na jó, az akkuja gyengül). Igazi erőmű, enm lehet semmivel megakasztani, extrém intenzív használatot is bír.
25/30 anonim válasza:
Samsung Galaxy A72, nagyon szeretem, bár még csak pár hónapos.
26/30 anonim válasza:
Iphone X, nagyon szeretem, remélem még sokáig bírja.
27/30 anonim válasza:
Mate 40 Pro
Maximálisan hozza az általam elvártakat (és még többet is)
28/30 anonim válasza:
Iphone 11 van. Elégedett vagyok vele. Egy valamit bánok, hogy nem előbb vettem ilyet. Előtte Xiaomi volt. Ég és föld a kettő minden téren és nem a kínai javára. Utólag már látom miért volt olcsóbb ez az igénytelen vacak.
30/30 anonim válasza:
Samsung Galaxy S7, 2016ban kaptam, nem sokkal azután, hogy megjelent és még mindig tökéletes, imádom, gyönyörűen fotóz, aksi is kibír 2 napot ha sokat használom - ha csak ránézek, akkor akár 4 napot is kibír - ami ennyi idős és napi szinten használt telónál tökély... Sima töltésen max 2 óra és maxra feltölt.
Plusz hibája se volt soha, semmi szervíz nem kellett neki. Remélem kibír még jó pár evét velem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!