Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy A32 vagy A22?...

Samsung Galaxy A32 vagy A22? Melyik lenne jobb?

Figyelt kérdés

Azokhoz szólna a kérdésem akinek van valamelyik a kettő közül. Az érdekelne leginkább, hogy több hét/hónap használat után mennyire bírja még jól, illetve hogy tapasztaltatok-e bármi kisebb szoftverhibát.

Nagyon köszönöm a segítséget!

2021. aug. 2. 10:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak ez a 2 jöhet szóba? Ennyi pénzért sokkal jobb telefonokat tudnál venni :(
2021. aug. 2. 10:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy Xiaomi-ról váltok, mert már elegem van, hogy harmadjára b*szódik el... és eddig csak a Samsunggal nem volt semmi gondom. Esetleg tudnál ajánlani mást, amit hitelre is meg lehet venni?
2021. aug. 2. 10:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Pedig pont Xiaomi-t akartam ajánlani :) Mi volt a baj vele, és melyik modellről van szó?

Nekünk a családban 3 Xiaomi telefon van, (6, 4 és 2 évesek), mindegyik hibátlan, és sosem volt velük baj.

2021. aug. 2. 10:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Redmi Note 8T. 2020 elején lett véve, csak most '21 elején kezdett vacakolni, érzékeny lett a bekapcsológomb, most meg nem akar bekapcsolni, és gyárira se tudom visszaállítani. Kétszer már volt szervízben, mindkét alkalommal azt mondták, hogy semmi baja...
2021. aug. 2. 10:26
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Anno nekem is volt ilyen a Huawei telómmal, egyszerű mikrokapcsolót kellett cserélni.

Egyébként Redmi Note 10-et ajánlanék, az előrelépés lenne a 8T-hez képest. A fent említett 2 Samsung pl kijelzőben nagyon nagyon gyenge, nem is értem ennyi pénzért miért nem raknak bele normális felbontású Amoled panelt. A Mediatek processzor sem épp jó választás.

2021. aug. 2. 10:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, de nem szeretnék több Xiaomit :/
2021. aug. 2. 10:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Használt nem játszik?
2021. aug. 2. 10:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem igazán 😅
2021. aug. 2. 11:07
 9/9 anonim ***** válasza:
59%
OnePlus Nord N10 5G
2021. aug. 4. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!