Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek ha a face id nem...

Mit tegyek ha a face id nem aktiválható az xs-emen? Mindent kipróbáltam amit írtak, semmi…. Ti vagytok ah utolsó remenyem Vagy a szerviz 2727282728 Ft-ért

Figyelt kérdés

#iPhone #hibaelhárítás #Face ID #iPhone XS #Face ID hiba #A Face ID nem érhető el/aktiválható ezen a készüléken
2021. aug. 1. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni, de ha mindent kipróbáltál, akkor nagy valószínűseggel szervíz☹️
2021. aug. 1. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"amit írtak"

az apple oldalán?

ha azok nem működnek, akkor szerintem csak a szerviz fog, de hátha van itt olyan kolléga aki ismer valamit :D

2021. aug. 1. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Volt már szervizben a telefonod?

Volt valami előzménye a meghibásodásnak? Leejtés, hibaüzenet, stb.?

2021. aug. 1. 21:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Használtan vettem a welove apple-nél

Feltüntették hogy ez a hibája és nem tudtak javítani rajta.

Úgy gondoltam kell így is de egyre inkább hiányzik mert hogy “állandóan mindenhol néznem kell ki van mögöttem előttem stb ha beírom a kodomat”

Nem vagyok paranoiás de azért eléggé hiányzik

2021. aug. 2. 00:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2021. aug. 2. 00:54
 6/7 anonim ***** válasza:

jaaaa így már értem..... hát ezen nem lehet segíteni, mert vagy az van, hogy amikor hozzányúltak a telefonhoz - mert kb 200%-hogy kóklerek javítgatták - akkor elszakították a FaceID kábelét, vagy kicserélték a FaceID-t vagy az alaplapot.

A gond az, hogy az alaplap és a FaceID gyárilag egymáshoz van illesztve biztonsági okokból.

Vagyis ha valamelyiket kicserélik akkor onnantól kezdve nem fog működni. Euen javítani, változtatni nem lehet.

A megoldás, hogy veszel egy FaceID+alaplap párost - ha lehet egyáltalán ilyent kapni.... vagy egy másik iPhone-t amiben működik a FaceID.

2021. aug. 2. 08:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Nos ezért kell újat venni.
2021. aug. 29. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!