Vissza lehet állítani a képeket?
Volt a telefonommal egy kis gond (Redmi Note 8 Pro), ezért szervízbe vittem, ahol visszaállították gyári alaphelyzetbe. (bár kértem, hogy csak akkor, ha tényleg nincs más megoldás). Tudom, hogy ilyenkor minden törlődik, viszont amikor bekapcsoltam, a képeken és zenéken kívül minden megmaradt. Sajnos eléggé ostoban módon nem mentettem le a képeket sehova, tudom-tudom...Tanultam ebből és az elveszett 50 ezer képből.
Nem lehet visszaállítani sehogy, igaz? :( Egy évvel ezelőtt a gyári visszaállításnál minden törlődött, mintha csak új lett volna, most viszont pont a legfontosabb fájlok, a képek és videók vesztek el, azonban a háttérképtől kezdve az appokon át egészen a jegyzetekig minden megmaradt, csak néhány alapbeállítás veszett el.
Szia!
Valószínűleg a képek, és az összes törölt adat is, már felül lettek írva mással, így a visszaállításuk lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!