Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia n97 vagy samsung jet?...

Nokia n97 vagy samsung jet? Miért? Lent

Figyelt kérdés

vaku,wifi,qwerty bill(mind2 jó)

mit gondolsz melyik jobb miért?

mennyibe kreülnek a pnnonnál?

2010. aug. 28. 14:52
 1/5 anonim válasza:
A Nokiát ajánlom azért mert az Nokia, a samsungokról nem vagyok valami jó véleménnyel, árat meg nemtuok mondani, de ha bemész érdeklődni bizti segítenek,meg még infot is kapsz mindkét telóról. vagy nézd meg itt telefonguru.hu
2010. aug. 28. 15:30
 2/5 Santo Padre ***** válasza:
Szerintem a Nokia N97 legyen, csak majd frissítsd a szoftverét ha meglesz. Samsung Jet se rossz de a kezelőfelület(TouchWiz)eléggé sokszor akadozik és ugye az zárt is tehát programokat se találsz rá olyan könnyen mint az N97 re.
2010. aug. 28. 15:58
 3/5 A kérdező kommentje:

hogy kell frissíteni???nem nagyopn értek a nokiához eeddig nem is szerettem csak most megtetszett és ha majd kapok egyet akkor hozzá kell szoknom

a háttérképnél olyan sok minden van , azokat el lehet venni onnan vagy nem?? csak h a háttér legyen ne legyen ott kinyitrva a net meg ilynek

2010. aug. 28. 16:03
 4/5 Santo Padre ***** válasza:
Ahol veszed a telefont, ott szépen megkéred őket, hogy frissítsék a szoftvert. Valószínűleg majd megoldják ott. Erre a kérdésedre pedig hogy: "a háttérképnél olyan sok minden van , azokat el lehet venni onnan vagy nem??" azok a widgetek, és igen el lehet onnan venni őket. Majd ha meglesz a telefon mindenképp olvasd át a kézikönyvet, ott sokmindere választ kapsz :).
2010. aug. 29. 03:43
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. aug. 29. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!