Fotucsok kérdése:
Nokia 6303i classic telefonon villog középen a navi gomb. Hogy lehetne megszűntetni?
Figyelt kérdés
az eddigi válaszok nem vezettek eredményre. Új infokat szeretnék :)2010. aug. 28. 13:54
1/6 anonim válasza:
Állandóan villog, vagy csak néha?
Az enyém néha-néha felvillanik, szerintem a fényérzékelő miatt.
2/6 anonim válasza:
Nekem akkor szokott, ha volt hívásom, vki üzit küldött, nem vettem észre az emlékeztetőt, vagy valami ilyen happening volt. Megszűntetni szerintem nem lehet, már azon kívül, hogy megnézed az üzit. :S
3/6 A kérdező kommentje:
kb 5 másodpercenként villan fel. Már kitöröltem az összes nem fogadott hívást, bár egyet nem lehet,mert érvénytelen memóriahelyet ír ki és nem engedi a törlést. megnéztem minden sms-t, jegyzet nincs is... Akkor most mit csináljak?
2010. aug. 28. 14:27
4/6 A kérdező kommentje:
Mi az a fényérzékelő? Ki lehet kapcsolni?
2010. aug. 28. 14:28
5/6 anonim válasza:
A fényérzékelő a kis pötty a nokia felirat felett oldalt. És szerintem az a kitörölhetetlen miatt villog. Próbáld meg leformázni, ha kártyára ment (bár nem hiszem, hogy lehet állítani), vagy esetleg frissítsd a szoftverét.
6/6 A kérdező kommentje:
Hűűű, köszi a válaszokat, de ennyire nem megyek bele, hogy szoftvert frissítsek, mert apósomé a teló, és ráadásul céges, ugyhogy akkor villog tovább sajna. üdv mindenkinek
2010. aug. 29. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!