Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért forró a telefonom?

Miért forró a telefonom?

Figyelt kérdés
ma vettem észre, hogy a(z) 6-7 hónapja vett HONOR 9X-em olykor elég lassú, és forró. csak úgy a telefon felétől felfelé, és a telefon hátulja elviselhetetlenül meleg.. Mitől lehet ez? Már csináltam ma ilyen vírus keresőket, és nem találtak hibákat..
2021. júl. 28. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Talán azért mert iszonyat meleg van egyébként is.
2021. júl. 28. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Meleg van sajnos.

Az én telefonom is (P20) sem szereti a meleget.

2021. júl. 28. 20:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
valami megfeszittí. nincsenek noname szemét appok letöltve rá?
2021. júl. 28. 20:18
 4/6 A kérdező kommentje:
3/3: Nem, nincsennek.
2021. júl. 28. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Milyen a térerő nálad? Mert nekem volt, hogy a cégnél, ahol elég vacak a térerő, próbáltam eröltetni a mobilnetet. Akkor én is észrevettem, hogy eléggé bemelegedett.
2021. júl. 29. 10:39
 6/6 anonim válasza:
Egyrészről amit fentebb írtak, hogy ez a meleg nem igazán kedvence a telefonoknak. Másrészről, pedig a Krin 710F alapból is hajlamos a hirtelen melegedésre (ez nem ugyanolyan jellegű, mint az általános procimelegedés, ami mindegyikre igaz, vagy kicsit, vagy nagyon...), ami lehet nem feltűnő, vagy nem is jön elő normál használatnál, elviselhető időben. Sajnos, ebben a 38-42 fokban melegedni fog mindegyik készülék, de a 710F meg pláné. Ettől függetlenül ha használat közben nem érzel fennakadást, és az akku élettertama se csökkent drasztikusan, akkor ezzel az égvilágon semmi gond nincs. Ezeknek a kütyüknek lelkük van, és néha hisztiznek na :D
2021. júl. 29. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!