Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung S5230, miért nem megy...

Samsung S5230, miért nem megy a facebook?

Figyelt kérdés
Kaptam egy ilyen telefont a Pannontól, és ma elmentem függetleníteni, beraktam a 30-as (T-mobile) kártyám, és nem tudok mégse felmenni az ingyenes facebook-ra.. Esetleg a beállításokkal van baj?
2010. aug. 28. 12:46
1 2
 1/13 anonim válasza:
Nincs semmivel se baj, van amikor nem egedi a facebook, időközönként blokkolják, ne kérdezd miért, de nem a telefonokkal van a baj, központilag nem engedik.
2010. aug. 28. 12:50
 2/13 A kérdező kommentje:
De szerintem ez nem a facebook hibája, mert előtte fel tudtam menni a másik telefonommal. Ez azt írja ki hogy az engedélyezés sikertelen volt.
2010. aug. 28. 12:52
 3/13 anonim válasza:
akkor a beállitásokkal van a baj
2010. aug. 28. 12:56
 4/13 A kérdező kommentje:

Énis így gondolom.

Aki tud segíteni írjon! köszi

2010. aug. 28. 12:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Netbeállításoknál kell átállítani, mert alapértelmezetten a pannonos profil van beállítva.Am nincs olyan, h ingyenes facebook, mert ugyanúgy veszi le a pénzt.
2010. aug. 28. 13:00
 6/13 A kérdező kommentje:
Inkább senki ne írjon, ha mindenki itt flegmázik. Igenis van, eddig több hónapon keresztük érdekes módon nem vett le semennyi pénzt, csak akkor vesz le ha képeket nyitsz meg, stb.
2010. aug. 28. 13:03
 7/13 anonim válasza:

Ki flegmázott? Mindenki normálisan válaszolt. Nem csak akkor vesz le pénzt, ha képeket nézel hanem ha nem a :

0.facebook.com-on keresztül akarsz csatlakozni hanem a www.facebook.hu-ról.

2010. aug. 28. 13:18
 8/13 A kérdező kommentje:
0.facebook.com-ról szeretnék csatlakozni, Drága válaszoló!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De nem enged valamiért:)
2010. aug. 28. 13:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Drága kérdező itt te vagy a flegma!!bax*xus micsoda emberek.=))
2010. aug. 28. 14:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy hívják Samsungnál de a WAP Profilt állísd át mert a pannonéról akar felmenni úgy meg nem engedi.

[link]

Nokiánál Hozzáférési pontok. :D

2010. aug. 28. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!