Telefonra navigáció?
Üdv!
29 éves vagyok és a mai napig nincs okostelefonom, utálom és nincs is rá szükségem.
De meghalt a navigációm a kocsiban és arra gondoltam, hogy lökök be egy okostelefont, csak navigációs célra. Mi a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás?
Telefon adott, hányódik otthon egy, feleslegbe.
Tudom, gyökér vagyok hozzá, a kérdéseim is hajmeresztőek lesznek:
Kell a telefonba emiatt SIM kártya?
Ha igen, akkor miféle netet tudnék rárakni, ami nem molesztál pár havonta, hogy le fog járni a feltöltött adatkeretem? Olyan kellene, hogy ráhajítok 10 Gigát, akkor békén hagy, akár évekig.
Mit és hogyan javasoltok?
5 - Számítógépet is adtak. Raktárban dolgozom, helyhez kötötten, ha kell az adminisztráció, SAP, Outlook, akkor odaülök a géphez, egyébként pakolászom.
6 - Nem az adategyeztetésre írtam, hanem a feltöltött pénz lejáratáról. Töltsem fel évente legalább 5-10.000-rel, ami ugye csak gyűlik rá, mert céges SIM-et is kapunk, korlátlan belföldi beszélgetéssel/SMS-sel - ezt raktam be a nyomkodós telefonomba. Mindent kapunk, csak undorodom az okostelefontól, nem vagyok netfüggő, sem a magánéletben, sem a munkában nincs rá szükségem.
7 - Itt nem számít a pénz, senkit nem érdekel, így hát hülye lennék nem elkérni 2 évente. Ha ez letelik, már az én tulajdonom, ha csak egy 10-esért adom is el, az is ingyen pénz.
Köszi a válaszokat, vettem egy GPS-t. Nem a legolcsóbb, de számomra a legegyszerűbb megoldásnak ez tűnik. Engem igazságügyi elmeszakértő kezelt, azt is kell néznem, hogy mi idegesíthet fel a legkevésbé és GPS-nél a legkisebb a komplikációk lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!