Nem csinálok semmit mégis merül a telefonom?
Figyelt kérdés
Este leveszem a töltőről, mert feltöltődött 100%ra, reggelre 54%kos. Napközben ha nem használom akkor is merül ugyanennyit....
Lassan egy éves Samsung A51 telefonom van, gondolom a hozzáértőknek számít valamit...
Előre elmondom, hogy egyáltalán nem értek hozzá!
Mit tudok ezzel csinálni?
2021. júl. 25. 19:09
2/35 A kérdező kommentje:
Az mennyibe kerül? Kit ajánlasz?
2021. júl. 25. 19:17
4/35 anonim válasza:
Futtasd le az eszközkarbantartót és nézd át az alkalmazásokat ami nem kell azt töröld.
Ha ez se akkor ultratakarékos mód
5/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én is ezen gondolkodtam, de nem tudom, hogy kell megnézni...
2021. júl. 25. 19:19
6/35 A kérdező kommentje:
Kösz utolsó megnézem
2021. júl. 25. 19:19
7/35 anonim válasza:
az akku csere attól függ mennyi idős az az akksi.
én is inkább először a szoftveres részét nézném meg... valami meríti....
8/35 anonim válasza:
Beállítások(fogaskerék) -> Esztközkarbantartó
9/35 anonim válasza:
A Samsung Members alkalmazás meg van? (kék háttér és egy nagy m). Ott kiváleasztod az interaktív illetve gyorsellenörzést és kiírja hogy mi van
10/35 anonim válasza:
Amíg meg nem oldódig addig is hacsak nem vagy olyan fontos ember, hogy éjszaka is el kell, hogy érjenek akkor kapcsold ki. Így legalább reggel feltöltött telód van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!