Androidnál, hogy tudok alkalmazást SD kártyára tenni?
Figyelt kérdés
Xiaomi note 10 a telefon, Kingston canvas go plus 128GB A2 a kártya.2021. júl. 25. 06:50
2/7 anonim válasza:
Xiaomival sehogy. Én is vettem egy 16 gigásat anno, mondom van 64 gigás kártya, az csak elég. Volt nagy meglepetés :D
4/7 anonim válasza:
Az alkalmazásokat nem tudod átvinni csak rootolt telóról de már rootolni sem engedi szóval sajna sehogy, csak a fájlokat tudod áttenni
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2021. júl. 25. 09:01
6/7 anonim válasza:
"Az alkalmazásokat nem tudod átvinni csak rootolt telóról de már rootolni sem engedi szóval sajna sehogy, csak a fájlokat tudod áttenni"
Az SD kártyát belső tárhelyként emulálja az alkalmazás. A telepítettet nem lehet áthelyezni, de az új telepítés mehet a kártyára. De ez nem minden készüléknél működik.
Galaxy A72 -vel meg tudtam oldani. ROOT nélkül.
7/7 anonim válasza:
Oka van, hogy nem lehet alkalmazást telepíteni SD kártyára.
Egyébként tedd át a képeidet és állítsd a fotók és videók mentését az SD kártyára és akkor lesz hely a telefonodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!