Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidnál, hogy tudok alkalma...

Androidnál, hogy tudok alkalmazást SD kártyára tenni?

Figyelt kérdés
Xiaomi note 10 a telefon, Kingston canvas go plus 128GB A2 a kártya.
2021. júl. 25. 06:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.
2021. júl. 25. 06:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Xiaomival sehogy. Én is vettem egy 16 gigásat anno, mondom van 64 gigás kártya, az csak elég. Volt nagy meglepetés :D
2021. júl. 25. 07:34
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Egy próbát megér.

2021. júl. 25. 07:48
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Az alkalmazásokat nem tudod átvinni csak rootolt telóról de már rootolni sem engedi szóval sajna sehogy, csak a fájlokat tudod áttenni
2021. júl. 25. 08:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2021. júl. 25. 09:01
 6/7 anonim ***** válasza:

"Az alkalmazásokat nem tudod átvinni csak rootolt telóról de már rootolni sem engedi szóval sajna sehogy, csak a fájlokat tudod áttenni"

Az SD kártyát belső tárhelyként emulálja az alkalmazás. A telepítettet nem lehet áthelyezni, de az új telepítés mehet a kártyára. De ez nem minden készüléknél működik.

Galaxy A72 -vel meg tudtam oldani. ROOT nélkül.

2021. júl. 25. 10:57
 7/7 anonim ***** válasza:
48%

Oka van, hogy nem lehet alkalmazást telepíteni SD kártyára.

Egyébként tedd át a képeidet és állítsd a fotók és videók mentését az SD kártyára és akkor lesz hely a telefonodon.

2021. júl. 25. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!