IPhone SE-hez nem jár füllhallgató?
nem jár
nem kell airpodsor venni, bármelyik bluetoothos füles működik vele
illetve lehet átalakítót venni amivel be tudsz dugni bármilyen 3,5-es jack csatlakozós fülest
már jópár telefonba nincs ilyen jack csatlakozó
mindegyik megindokolta
miért kéne airpods xd más vezetéknélküli füles nem létezik?
nekem is sony van az iphone mellé mert az apple füles nem nagy eresztés az árához képest
sonyról meg tudjuk hogy ott van a zenei dolgokba
Hát mivel a jack -es fülesek elterjedtek így egy átalakítót a legcélszerűbb, már ha nem hagyod el folyton mint én.
Azzal hogy elhagyták a jack et rá akarnak venni hogy drágább BT füleseket vegyél, és mivel akkuval jóval több baj van így gyakrabban is veszel majd.
iPhone on már 7 óta nincs...
A nem jack -es fülest csak az iPhone ban fogod tudni használni... Átalakító nagy marhaság de csak ezt hagyták nekünk. Azt dugsz bele amit akarsz. Bár a minőséget így kidobták az ablakon nagy lendülettel. Nem volt sosem top de elég jó volt az iPhone jack csatlakozója. Eleinte gondoltam BT füles jól van az. Folyton le volt merülve, aztán mindig elfejtem töltögetni, na meg 2 megadta magát vagy 3-4 év alatt. Akku mindig bajos... Vettem átalakítót aztán elhagytam egy csomót belőle :D Hülyén néz ki de nem magad előtt hordod mutogatva, meg hát te használod :D Két opció közül biztosan az átalakítót venném a helyedben de a te döntésed.
Én meg jack -es androidon gondolkodom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!