Több napja a Google playről nem tudok letölteni illetve hiányosan tölt be a felület. Csak nálam nem működik?

Biztos? Akkor passz...
Tipikusan akkor szokta ezt csinálni amikor nincs annyi hely mint a letölteni kívánt app.

Szia!
Nem tudom, hogy mi baja lehet, de tegnap apukám is panaszkodott a Google Play áruházra, csak neki az volt a baja vele, hogy a keresési találatok között nem találta meg, amit keresett. Teljesen más alkalmazásokat töltött be a kereső, mint amelyeket be kellett volna neki.
Azt javasoltam neki, hogy törölje az alkalmazás összes adatát, és ez meg is oldotta a problémáját. Persze ez törli a Play áruház összes általad beállított beállítását, tehát, ha mondjuk ki van kapcsolva az automatikus frissítés, akkor az adatok törlése után ismét ki kell kapcsolni a frissítéseket.
Ezt a beállításokban, az alkalmazáskezelőben, a Google Play áruház tárhelyénél tudod végrehajtani.
Remélem tudtam segíteni!

nem DIGI-s a neted? azokkal volt mostanában valami gond.
A modemet, routert indítsd újra!

nekem eddig csak régi android verziónál csinálta ezt.
milyen telefonod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!