Xiaomi Redmi note 5 készülékem nem kapcsol be, mit tegyek?
3 éves a készülékem. Mivel egyre jobban merül, ezért ha nem használom, mindig kikapcsolom rajta a wi-fit. Ma nem tudtam bekapcsolni, egyszerűen nem reagált semmit se ha megnyomtam a gombot. A mobilnetet engedte csak. Ezért újraindítottam, pontosabban újra akartam indítani. Már vagy egy fél óra telt el azóta, és csak azt mutatja hogy töltődik. (nincs töltőn a telefon, hanem úgy tölt mint egy videó a youtube-on mikor rossz az internet kapcsolat)
Ilyenkor mit kell tenni? 90-95%-on volt mikor megpróbáltam újraindítani, várjam meg hogy lemerüljön és próbálkozzak újra? Nem szeretném ha tönkre menne, egy csomó fontos dolog van rajta.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Ments le mindent amilyen hamar csak tudod.
Aztán lehet próbálkozni visszaállítással, ha utána is rossz, szerviz, de szerintem vegyél újat.
Már amúgyis tervbe van egy új telefon beszerzése, nekem csak az adatok kellenek.
Feltettem a gépre, de nem érzékeli, vagy csak nem találom. Nem tudom miért, általában felugrik egy ablak ha csatlakoztatom a géphez a pendriveom/telefonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!