Amoled kijelző beégett. Később durvábban is beéghet?
Figyelt kérdés
Ma vettem észre hogy a kijelzőn beégett a navigációs sáv. Nem durván de látható(fehér háttérnél). Most beállítottam úgy,hogy ne látszódjon(teljes képernyős navigáció)(Xiaomi Poco F3) Később durvábban is beéghet?2021. júl. 8. 23:58
2/12 anonim válasza:
Az ég kék, a fű zöld, a LED kijelzők beégnek.
Ez az élet rendje.
Ja, nem lesz olyan állapot, hogy azt gondolja, már eleget égtem, akkor már nem kell több, és megáll. Amíg használod, addig romlik.
3/12 Szirty válasza:
"Az ég kék, a fű zöld, a LED kijelzők beégnek."
Csak az OLED hajlamos erre.
4/12 anonim válasza:
Ezért nem cserélem le az lcd-t oledre mert motorozás közben is ha navigalok be tud égni. Sajnos már nagyon sok telefonban oled van
5/12 Morzsi007 válasza:
Már láttam lcd-t meg plazma kijelzőt beégni, persze nem mobilban.
6/12 anonim válasza:
"Csak az OLED hajlamos erre."
Senki nem tagadta.
7/12 Szirty válasza:
"Senki nem tagadta."
Nem? :)
Pedig ez az állítás hamis ebben a formában: "a LED kijelzők beégnek"
8/12 anonim válasza:
A kérdésre koncentrálj. Arra vonatkozik. Itt kérdés is van, bármilyen meglepő.
9/12 Szirty válasza:
Annak a válaszolónak írtam aki hibás választ írt. Bármilyen meglepő!
10/12 anonim válasza:
Nekem sose volt még oled kijelzős telom, de mégis be van égve a kijelző két telefonon is😅 igen ips és beégett😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!