Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért szeretik olyan sok...

Miért szeretik olyan sok Samsung okostelefonokat?

Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 18:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom, én nem szeretem és soha nem is szerettem.
2021. júl. 3. 19:00
 2/19 anonim ***** válasza:
69%
Én speciel azért szeretem, mert még sosem volt gondom vele. Régebben próbáltam Huaweit, de fél év használat után belassult és megduzzadt az aksi is. Xiaomit is egyszer próbáltam, de azzal sem volt sok sikerem, többször is összeomlott a rendszere, plusz az aksi 1 évig bírta vállalható időtartammal. Most másfél éves a Samsungom és eddig még nem volt vele probléma.
2021. júl. 3. 19:01
 3/19 anonim ***** válasza:
22%
Mert mazochisták!
2021. júl. 3. 19:09
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
Mert jó telefonjai vannak.
2021. júl. 3. 19:53
 5/19 anonim ***** válasza:
52%

Mert jók a csúcstelefonjaik, ezért az emberek az olcsóbbakat is megveszik tőlük, nem néznek körbe, hogy ennyi pénzért van jobb is.

Igaz, most már a csúcsmobilból is van olcsóbb

2021. júl. 3. 20:17
 6/19 anonim ***** válasza:
56%
Én utálom, néha földhöz vágnám. A50-esem van
2021. júl. 3. 20:20
 7/19 anonim ***** válasza:
91%
Volt többféle márkájú telefonom, mielőtt váltottam Samsung-ra (A50). Mindegyikkel volt valami gond, a legjobban a két Xiaomi-t utáltam, az egyiket még 3 hónapig sem volt türelmem használni. 2019 őszén vettem az A50-et, amit azóta is elégedetten használok. Egyedül a kamerájával nem vagyok kibékülve, de azon kívül semmi gondom vele. A családban van még két Samsung, 2,5 illetve 3,5 évesek, szintén A-szériások és a mai napig tökéletesen működnek.
2021. júl. 4. 02:05
 8/19 anonim ***** válasza:
65%
Mert nem sok választás van, ha nem Apple telefont akar valaki. A Xiaomi szart sem ér, ha a minőség is számít, nekem volt nem egy telóm tőlük. A Huawei-re trükközni kell a GMS-t. Talán még a OnePlus jó Samun kívül. De Samuból is csak az S vagy Note széria.
2021. júl. 4. 08:04
 9/19 anonim ***** válasza:
41%
Mert Droidon belül a Samsungnak van a legjobb szoftverere (más dizájn, különböző plusz funkciók), nem mellesleg a telefonok is elfogadhatóak árban és tudásban is.
2021. júl. 4. 09:32
 10/19 anonim ***** válasza:
75%

#9.Azért ez nem igaz.

A szoftverben igazából kapásból:

Oneplus, Sony, Moto, Pixel legendásan jónak számít, sokkal jobbnak mint a Samsung féle Android.

Kérdező:

Marketing és marketing.

Mindenhol is őket reklámozzák, sok éve a piacon vannak, rengeteg termékük van így mindig beléjük boltik az ember.

A csúcskategóriában meg egész jó telokat hoznak.

De ezt a kérdést inkább az Apple-el kellett volna feltenni.

Mert a top 10 legnagyobb példányszámban eladott telefon közül 6-7 fixen csúcs iPhone + a SE.(erre a listára meg max középkategóriás Samsung kerül fel)

2021. júl. 4. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!