Tabletre, amin Android 9 fut, milyen ebook olvasó programot töltsek le, ami szépen megnyit pdf formátumot?
Az a bajom, hogy nagyon kicsi a betűméret ha simán megnyitom a könyvet rajta, és elég rossza szemem, nem látok jól sajnos :(
Ha kinagyítom, széthúzza a sorokat, kicsúszik a képből. Letöltöttem a Kindle alkalmazást mert van fiókom, csak az olvasóm meghalt és nem is tudok venni másikat. A rajta lévő könyveket pedig az alkalmazás sokszor hibásan jeleníti meg (a készüléken szép volt, de a tableten sokszor betű sincs csak ilyen jelek: *&@{
Van valami jó program ami szépen jeleníti meg a pdf vagy mobi, epub, doc tartalmat, nem húzza el a sorokat és lehet nagyítani? Lehetőleg ingyenes legyen!
A pdf-el az a helyzet, hogy az nyomtatási formátum. A formázása (sortörések, stb) fix.
Szóval jobb lenne más formátumban megkeresni azt a könyvez, esetleg átkonvertálni.
A FullReader-nek emlékeim szerint volt olyan beállítása, hogy megváltoztatta a pdf sortörését, de vagy 5 éve nem használtam, így a mostani verzióról meg tudok nyilatkozni.
Mobi, epub, doc megjelenítésre meg kb bármelyik e-book olvasó app képes. Én pl ReadEra-t használok.
Köszönöm mindenkinek!
Kedves első! Kaphatok linket? Köszönöm szépen! :)
Mindenkinek ment a zöld kezecske :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!