Mi éri meg jobban? Drága, de jó telefont venni, és fizetni honaponta x összeget, vagy olcsóbb telefont venni amit egyszerre megfizet az ember és majd kiderul milyen lesz a telefon stb?
Figyelt kérdés
Mármint jó oké, a drágább jobb mert minőségibbet kap az ember általában, de szerintetek melyik éri meg jobban? Ellen és mellette érveket szeretnék kérni.
És illetve a huwei illetve Samsung telefonok szerintetek jók? Meddig bírják?
2021. jún. 30. 23:35
11/20 anonim válasza:
Nem hülyeség, ez az igazság..Nyilván kivételek vannak.
De átlagban elmondható az h manapság már szerintem a legtöbb ember 3 évente cserél telefont, és nem azért mert ahhoz van kedve.
12/20 A kérdező kommentje:
Pontosan. Én is azért cserélem le, mert elromlik, nem azért mert nincs mire költeni a pénzt.
2021. júl. 2. 22:35
13/20 anonim válasza:
Egy csomó ismerősöm gond nélkül használja 4+ évig a telefonját. Ezek szinte kivétel nélkül Apple telefonok. Android oldalon nem tudom, hogy mi a helyzet.
14/20 anonim válasza:
Valahogy az iPhone az időt tényleg jobban kibírja.
15/20 anonim válasza:
Nem tudom de nekem egy pocophone f1 van 80e Ft volt, most valamivel több mint 3 éves. Mit kellene rajta cserélni ?
16/20 A kérdező kommentje:
Aksit, kijelzőt, hátlapot, töltő részét
2021. júl. 3. 07:32
17/20 anonim válasza:
Az akku természetes, hogy elhasználódik. A többit nem értem. Hátlapot? Azt meg minek?
18/20 anonim válasza:
Addig nyútjózkodj, ameddig a takaród ér. Olyat válassz, és akkor vedd meg, amit és amikor megengedhetsz magadnak. Takarékoskodj, és ha összejött, fizesd ki egyösszegben.
19/20 A kérdező kommentje:
17. Vegulis.. Ha le van szinte jőve a telefonról a hátlap és vissza kell patintani hogy be tudjam kapcsolni..
Ennyira van lejőve és ez az akku miatt. A képernyő meg be van törve.
2021. júl. 4. 19:24
20/20 anonim válasza:
Megduzzadt az akku? És ezért kell hátlapot cserélni? Kijelzőt is az akku törte el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!