Note 20 Ultra vagy Oneplus 9 pro esetleg valami más érné meg jobban?
Jelenlegi Samsung galaxy note 9-em szeretném lecserélni.Mivel minimum 256 gb tárhely kritérium így nagyjából pont ugyan annyiba kerülne a 2 telefon 1050 euró a oneplus és 370 ezer körül lehet note 20 ultrát hivatalos eladótól venni. Szívem inkább a samsunghoz húzna de a tavalyi szériát igen erősen kritizálták főleg a nálunk is kapható exynos verziót, a oneplus meg azon felül, hogy eleve snapdragon még eggyel újabb generációs is így elvileg lényegesen erősebbnek is kell lennie.
Fontos szempontok a megbízhatóság a kamerák ( elvileg itt is jobb a OP kivéve a szelfie kamerát? ) a szép minél nagyobb kijelző, akkumulátor idő.
De főleg mindent összegezve érdekelne, hogy melyik a jobb telefon? Melyik éri meg jobban és ti mit választanátok és miért?
Ha esetleg mást javasolnátok ebben az ársávban max 400 ezer forintért azt is szívesen meghallgatom.
Úgy láttom a note 20 áll nyerésre valaki estleg indokolná kifejtené a véleményét?
Egyébre szavazó pontosan van esetleg ötlet?
Nekem a mostani telefonom is Samsung majdnem 1 éve nincs már rá garancia de azon kívül, hogy az én hibámból betört a kijelző nincs vele gondom.
Drágábbak közül mit mondanál ? Szerintem a 400 ezer forint/1000 euró feletti ár szerintem már igencsak nem az olcsó kategória. Ezért is szeretnék megfontoltan választani.
6os valaszado vagyok megint. a oneplus nem reg jelentette be h 4 evig ad frissitest (igaz állítólag negyedevente adja ki). En a Huawei helyere a oneplus 9 pro neztem ki.
a samsungot tul sokat ker es meg rendes toltot sem ad, a procija pedig gyengébb mint a snapdragon.
Felesleges ezen gondolkodni! Minden téren a Note 20 Ultra a győztes! De csak az Ultra! A sima Note 20-at engedd el. Nézz youtube videokat.
Oneplus 9 Pro VS Note 20 Ultra. És így tovább... Rá fogsz jönni hogy minden téren a legjobb Android készülék. Én is át mentem ezeken csak időt sporolnék meg neked ha tárcád meg engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!