Csak a most vásárolt t-mobile-nak ingyenes a facebook alkalmazás?
Figyelt kérdés
tavaly karácsonyra kaptam egy telót és ha ráteszem a facebook alkalmazást ingyen lehetek rajta vagy fizetnem kell érte
(t-mobileos vok)
2010. aug. 26. 17:23
1/8 anonim válasza:
természetesen minden t-mobile sim kártyával rendelkező telón lehet használni, de csak akkor ha a [link] oldalt használod.
2/8 anonim válasza:
Igen de előbb fizess elő egy netcsomagra mert külömben NEM lesz ingyenes..
3/8 A kérdező kommentje:
oks igazából nem az én telóm hanem osztálytársamé aztán letöltöttem a ***** -ról és rá a telóra :D
telepitettem és egy 2 percet voltam rajta.. mert megnéztem h belép-e...aztán 2 percig nézegettem a cuccaimat éés kiléptem
akkor most vitt le pénz?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. aug. 26. 21:20
5/8 A kérdező kommentje:
királyság:D
és mennyit? ha csak 2 percig használtam
2010. aug. 27. 13:57
6/8 anonim válasza:
Nem az számít, hogy hány percig, hanem az, hogy mennyi adatot forgalmaztál. (Fel/letöltés)
7/8 A kérdező kommentje:
semmit.. csak bejelentkeztem letekertem a lap aljáig . nagyitottam h nagyobbak legyenek a betük és uutána kiléptem.
2010. aug. 27. 15:31
8/8 anonim válasza:
Ez nem lehetett túl sok. (Mondjuk max 100 Ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!