Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a baj a telefonnal?

Mi a baj a telefonnal?

Figyelt kérdés

Bizonyos alkalmazásokban, ahol sötétebb a kép, a képernyő szélén nagyon halványan látni a billentyűzetet, és van egy világosabb pont is, ami eddig nem volt. Ilyen pont legutóbb egy régi tableten volt, de az már vagy 4 éves volt akkor. Ez a telefon kb másfél, nem értem mitől lett hirtelen ilyen. Újraindítás nem segít.

Huawei P40 Lite E

2021. jún. 30. 15:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az előző eltűnt, mos a youtube lett olyan
2021. júl. 1. 15:06
 12/18 A kérdező kommentje:
Meddig kell nézni ezt a videót, hogy javuljon?
2021. júl. 1. 15:13
 13/18 anonim ***** válasza:

Na ugye hogy nem beégés.

Próbáld meg azt, hogy egy teljesen fehér képre beállítod a telefont teljes képernyőre mondjuk 1 órára. Max fényerőn.

2021. júl. 1. 15:35
 14/18 anonim ***** válasza:

"Viszont, így az intenzíven világított képrészletek a hosszas használat során szellemképként beégnek, és akkor is láthatóak maradnak, amikor nem világítja meg őket a háttér."

Figyelj, ha egy szervíz oldala ezt írja, nekik jobban hiszek. Mint szerinted aki külön veszi a szellemképet és a beégést, ami ugyan az csak az előbbi nem végleges.

2021. júl. 1. 15:44
 15/18 anonim ***** válasza:

"Mint szerinted aki külön veszi a szellemképet és a beégést, ami ugyan az csak az előbbi nem végleges."

Ennél hülyébb mondatot még nem hallottam 😃 kb igazat is adtál nekünk vele.

2021. júl. 1. 17:58
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!

Egy dolgok kérdeznék még:

Nincs a képernyő cserén kívül más mód, hogy eltűnjön?

Ha kicsit kikapcsolom a telefont eltűnik, de újra meg tud jelenni.

Nem igazán szeretnék ezreket fizetni egy új kijelzőért, főleg, hogy szerencsére nem beégés, mint először gondoltam.

2021. júl. 2. 16:40
 17/18 anonim ***** válasza:
amiket mutattunk, végigpróbáltad? a fehéret is?
2021. júl. 2. 19:00
 18/18 A kérdező kommentje:
Videó nélkül is megszűnik ha hagyom. De hiába tüntetem el ha megint megtörténik, ha sokáig nézek valami világosat. És igen kipróbáltam a videót, ha arra gondolsz, segít, de ugyanúgy olyan lesz. Nem valami nagy tragédia, csak néha zavaró tud lenni egy ilyen folt.
2021. júl. 2. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!