Mi a baj a telefonnal?
Bizonyos alkalmazásokban, ahol sötétebb a kép, a képernyő szélén nagyon halványan látni a billentyűzetet, és van egy világosabb pont is, ami eddig nem volt. Ilyen pont legutóbb egy régi tableten volt, de az már vagy 4 éves volt akkor. Ez a telefon kb másfél, nem értem mitől lett hirtelen ilyen. Újraindítás nem segít.
Huawei P40 Lite E
Na ugye hogy nem beégés.
Próbáld meg azt, hogy egy teljesen fehér képre beállítod a telefont teljes képernyőre mondjuk 1 órára. Max fényerőn.
"Viszont, így az intenzíven világított képrészletek a hosszas használat során szellemképként beégnek, és akkor is láthatóak maradnak, amikor nem világítja meg őket a háttér."
Figyelj, ha egy szervíz oldala ezt írja, nekik jobban hiszek. Mint szerinted aki külön veszi a szellemképet és a beégést, ami ugyan az csak az előbbi nem végleges.
"Mint szerinted aki külön veszi a szellemképet és a beégést, ami ugyan az csak az előbbi nem végleges."
Ennél hülyébb mondatot még nem hallottam 😃 kb igazat is adtál nekünk vele.
Köszönöm a sok választ!
Egy dolgok kérdeznék még:
Nincs a képernyő cserén kívül más mód, hogy eltűnjön?
Ha kicsit kikapcsolom a telefont eltűnik, de újra meg tud jelenni.
Nem igazán szeretnék ezreket fizetni egy új kijelzőért, főleg, hogy szerencsére nem beégés, mint először gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!