Béem kérdése:
Melyik márka telefonjának megbízható a hálózata?
Figyelt kérdés
Valószínűleg bután, laikusan teszem fel a kérdést. Középkategóriás Samsungot használok, és sokszor előfordul, hogy nem jól hallanak, vagy én hallok akadozva. A többi márka (pl. xiaomi, huawei) hasonló árkategóriás mobiljai jobbak ebben?2021. jún. 30. 11:43
2/9 A kérdező kommentje:
Ja, elfelejtettem írni, hogy iPhone nem érdekel. (Bár a középkategóriából talán ki lehet következtetni, ha valaki tényleg segíteni akar.)
2021. jún. 30. 11:50
3/9 anonim válasza:
Valószínűleg a mobilszolgáltatóddal, térerővel van a probléma. Xiaomi-t amúgy nem ajánlom, ha cserélni szeretnél, 1 éve szenvedek a hibákkal teli szoftverükkel, mindig van valamilyen probléma vele.
4/9 anonim válasza:
évekig egy alsó-közép kategóriás samsungom volt, és sose volt ilyen baja. Ez nem a készülék hibájából ered.
5/9 qkker1 válasza:
Nokiával nekem sose volt gondom, régóta arról híres, hogy gyenge térerővel is jól működik, nem mellékesen most jelentek meg az alsó középkategóriás telefonjai.
6/9 anonim válasza:
Telekomos vagy?
Mert az utóbbi időben írták is, hogy hiba van a mobilhálózatukkal, lehet nem a telefonoddal van probléma
7/9 A kérdező kommentje:
Hopp, akkor ez lehet a probléma. Igen, telekomos. Köszönöm! Mindenkinek!
2021. jún. 30. 12:26
8/9 anonim válasza:
"akkor ez lehet a probléma"
biztos is, én is telekomos vagyok, egy S10+-t használok, és mostanában gyakran tapasztalom, hogy még nagyvárosban is képes eltűnni a mobilnet.
9/9 anonim válasza:
Telekom, Huawei cuccok, mobilnet 0-24 hasít, 120-150 Mbit/sec átlag letöltés.
(Esztergom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!