Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Redmi 9 megfelelő...

Xiaomi Redmi 9 megfelelő ilyen használat mellett? Vagy ebben az árkategóriában mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Nem annyira fiatal személynek lenne, aki nem futtat sok alkalmazást. Alap netezés, e-mail meg persze alap telefon funkciók.

Fontos, hogy stabil legyen, ne fagyjon, ne szakadjon, hosszú üzemidő viszont pl. profi kamera már nem szempont.

Olvastam, hogy az MTK processzor nem a legjobb. (Továbbá 4 GB és 64 GB memória)

De ilyen használat mellett elegendő lehet?

Vagy ebben az árkategóriában tudtok jobbat? Elsősorban Xiaomit szeretnék. Noname márkájút nem illetve nagynevű pedig ilyen árért nyilván nincs jó.

Köszönöm!

2021. jún. 28. 09:54
 1/7 anonim válasza:
80%
Igen, nekem ilyen van és jó telefon nagyon. Bőven jó ezekre.
2021. jún. 28. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Bőven jó. Itt egy drágább, de technikai paraméreiben gyengébb Samsung A21s-hez hasonlítva:

[link]

2021. jún. 28. 10:06
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Redmi 9T is elgondolkodtató lehet
2021. jún. 28. 10:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha az ár elsődleges szempont akkor a Xiaomi nál jobbat nem fogsz találni. Sima Redmi 9 már 1 éves modell. Még az a sebesség amit érdemes megvenni szerintem nem hard kór júzernek, bár már karcos. Appok erőforrás igénye csak nőni fog. Tehát 2 év múlva ha lassú az simán ilyen okokból is lehet, meg a MIUI nem arról híres hogy jó a memória kezelése. MTK korábbi G80 -as elzörög ha semmi extra igényed nincs. Ritka hogy valamelyik program nem tetszik neki. Előferdült régen. 4GB Ram az a minimum amivel meg szabad venni egy Android telefont hosszú távra de a több csak jobb. Android se lesz kevésbé éhes. Xiaomi -n belül a Poco -t is érdemes megnézni esetleg. Beton biztos atom stabil? Kapcsold ki a frissítését a rendszernek. Xaomi frissítései mostanában igen rosszak. Olcsóbb telefonok MTK -val jönnek. Régebbiekkel vigyázni kell meg G80 alatt gyengék manapság. Újak sokkal jobbak, Dimensity -k... Samsung A32 vagy M32 ugyan ez a G80. Árban nem tudom hogy alakulnak. Xiaomi sima Redmi 9T - nem annyira jó, mert bár nem MTK -s de a snapi 665 gyengébb mint a G80, inkább a Note 9T az dimensity -s. Az már erőben is jobban áll, szóval jobban fogja bírni az erőforrás növekedést.
2021. jún. 28. 13:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Netezésre tökéletes.
2021. jún. 30. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Háát...az árához képest jó de a 2021-es alap elvárásokhoz már nem annyira!A akmerát mellözzük ilyen árszinten, jó hogy működik:D, 4 giga ram nagyon az alap de inkább 6-nál kezdődik (szerintem) a jó!Az MTK-val nincs bajom, mert a felső kategóriás procijaik jók! (Pl helio g90,95) aztán ott a MIUI amit én személy szerint utálok, mert szerintem ronda, tele van szoftveres hibákkal és szarok a frissitések!

Amit én ajánlok !RELAME 7!

MTK Helio g95-pont arra lett kitalálva amik az igényeid kedves kérdező,90hz IPS LCD ami ebben az árban teljesen korrekt!6/64gb 60ezer,8/128gb kb 85ezer!-perfekt

A kamerák is jók szép nagy akumulatorrral és 30Wattos gyári töltővel és szilikon tokkal a dobozban!plussz jobb processzor van benne mint a redmi note 10-ben ami 6/64esnél jó 15k-val drágább, de még a 150ezre a72nél is!Szóval én ezt ajánlom

2021. júl. 1. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:
35e Ft újonnan, elég jó vétel a redmi 9 4/64-es.
2021. júl. 7. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!