Xiaomi Redmi 9 megfelelő ilyen használat mellett? Vagy ebben az árkategóriában mit ajánlotok?
Nem annyira fiatal személynek lenne, aki nem futtat sok alkalmazást. Alap netezés, e-mail meg persze alap telefon funkciók.
Fontos, hogy stabil legyen, ne fagyjon, ne szakadjon, hosszú üzemidő viszont pl. profi kamera már nem szempont.
Olvastam, hogy az MTK processzor nem a legjobb. (Továbbá 4 GB és 64 GB memória)
De ilyen használat mellett elegendő lehet?
Vagy ebben az árkategóriában tudtok jobbat? Elsősorban Xiaomit szeretnék. Noname márkájút nem illetve nagynevű pedig ilyen árért nyilván nincs jó.
Köszönöm!
Bőven jó. Itt egy drágább, de technikai paraméreiben gyengébb Samsung A21s-hez hasonlítva:
Háát...az árához képest jó de a 2021-es alap elvárásokhoz már nem annyira!A akmerát mellözzük ilyen árszinten, jó hogy működik:D, 4 giga ram nagyon az alap de inkább 6-nál kezdődik (szerintem) a jó!Az MTK-val nincs bajom, mert a felső kategóriás procijaik jók! (Pl helio g90,95) aztán ott a MIUI amit én személy szerint utálok, mert szerintem ronda, tele van szoftveres hibákkal és szarok a frissitések!
Amit én ajánlok !RELAME 7!
MTK Helio g95-pont arra lett kitalálva amik az igényeid kedves kérdező,90hz IPS LCD ami ebben az árban teljesen korrekt!6/64gb 60ezer,8/128gb kb 85ezer!-perfekt
A kamerák is jók szép nagy akumulatorrral és 30Wattos gyári töltővel és szilikon tokkal a dobozban!plussz jobb processzor van benne mint a redmi note 10-ben ami 6/64esnél jó 15k-val drágább, de még a 150ezre a72nél is!Szóval én ezt ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!