Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért lehet az hogy kaptam...

Miért lehet az hogy kaptam 2gb ingyenes netet de a telefonom nem aktiválta be?

Figyelt kérdés
a tobbieknek akik kaptak a barataim csaladom koreben mindenkinek sikerult de nekem nem,mert hiaba kapcsoltam be a mobil adatforgalmat nem volt netem de a wifi es az osztott net jo volt es egyebkent az alkalmazasban is irja es nem kellett semmit aktivalni mert magatol aktivalodott de nekem nem volt jo valamiert es nem akarom hogy ez tobbszor eloforduljon szoval mit tegyek? (ujra inditottuk a telefont akkor sem lett jo)

2021. jún. 26. 23:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Melyik szolgáltató?

Mi az hogy nem kell aktiválni?

Két sim kártya van a telefonban?

A beállítások részben adatszolgáltatásra a preferált kártya van beállítva?

2021. jún. 26. 23:44
 2/13 A kérdező kommentje:

telekom

hát úgy hogy már egyből aktiválva volt nem kellett vele semmit csinálni

egy

azt hol kell megnezni?

(lany vagyok nem ertek ezekhez😂)

2021. jún. 26. 23:53
 3/13 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

ugyfelszolgalat@telekom.hu

1414 telefonszám.

Több nem jut eszembe.

2021. jún. 27. 00:13
 4/13 anonim ***** válasza:

Ezek közül működik valamelyik?

Play Áruház/App store, Chrome, Youtube?

A Play Áruháznál tudom hogy át kell állítani az internetet úgy, hogy mobilnet használatával is jó legyen.

Play Áruház/a felhasználó ikonja a jobb felső sarokban/beállítások/hálózati beállítások/alkalmazásletöltési preferencia/bármilyen hálózaton keresztül. A hálózati beállításoknál az automatikus frissítéseket jobb ha csak wifin hagyod.

2021. jún. 27. 00:44
 5/13 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a telefonodon le van tiltva a mobilnet használata, vagy csak azoknál, azoknál az alkalmazásoknál,amiket használni szeretnél.

A Beállításokban, az Alkalmazásoknál egyenként bizonyára tudod engedélyezni a mobil internet használatát az adott alkalmazásnál.

De van rá mód, hogy ezt a megfelelő menüpontban egyszerre többnél is megcsináld, de ez készülékfüggő. Írd be a telefonod típusát és aki ismeri majd beírja, hogyan kell.

2021. jún. 27. 07:19
 6/13 anonim ***** válasza:

indítsd újra a telefont

ha a telefon újra bejelentkezika hálózatra akkor fog aktiválódni

az is lehet, hogy elég ha repülő módba teszed 10-20 másodpervre aztán kikapcsolod a rep módot.

a lényeg, hogy a telefonnak újra kelljen csatlakoznia a rendszerhez

2021. jún. 27. 09:09
 7/13 anonim ***** válasza:

"a tobbieknek akik kaptak a barataim csaladom koreben mindenkinek sikerult de nekem nem,mert hiaba kapcsoltam be a mobil adatforgalmat nem volt netem"

ebből a bekpacsolásból nekem az jön le, hogy azért volt kikapcsolva mert nem is volt mobilneted

ez esetben nem is fogsz kapni, mivel kell hogy legyen aktív internet szolgáltatás, hogy egy egyszerű provisioninggel lehessen plusz netet aktiválni

2021. jún. 27. 09:13
 8/13 anonim ***** válasza:

7.

Megkapta, látja az alkalmazásban és működik is, mert meg tudja osztani, csak magán a telefonon nem tudja használni.

2021. jún. 27. 09:28
 9/13 anonim ***** válasza:

nem mások osztottak neki?

mert ha a telefon tud hotspotolni, akkor kizárt, hogy a telón ne legyne net

2021. jún. 27. 10:33
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen, most hogy újra elolvasom. Így meg teljesen lényegtelen a kérdés szempontjából.

Akkor az egészből annyi a fontos, hogy nem működik a mobilnet a telefonon.

2021. jún. 27. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!