Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha max. 40-50 ezret tudok...

Ha max. 40-50 ezret tudok rászánni, milyen okostelefont érdemes venni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Korábban Huawei telefonom volt. Most azt nézem, hogy azok jóval drágábbak. Xiaomi telefonok jók? Vagy pontosan melyiket javasolnátok?

A lényeg nekem az, hogy tartós legyen (ne kelljen 1-2 év múlva lecserélnem), gyors és elfogadható minőségű fotókat lehessen készíteni vele.

Mit nézzek (milyen számokat) telefon vásárlásakor?

Köszönöm szépen előre is!

2021. jún. 25. 15:32
1 2
 11/14 anonim válasza:
37%
5.szép hogy ignorálod a töbieket és csak a 4-est kösöznöd meg pedig ez tények..
2021. jún. 27. 00:06
 12/14 anonim válasza:

Ugyanígy voltam én is tavaly, Redmi 8A-t vettem, 1 évet se bírt ki, majdnem használhatatlan, és nem csak a lassúsága miatt, vannak hülyeségei is, pl frissíteni nem tudok rajta semmit. Pedig vigyáztam rá, ahogy csak lehetett.

Most inkább beruházok egy drágábbra, én már nem bízom abban, hogy ilyen árkategóriában 1, max 2 évnél tovább bírná bármelyik, nem csak a Xiaomi, előtte is olcsóbbakkal próbálkoztam. :/

De remélem te szerencsével jársz, és kifogsz valami jót, ami ki fogja bírni. :)

2021. jún. 28. 13:38
 13/14 anonim ***** válasza:
na, erről beszéltem, amit a #12 írt.
2021. jún. 28. 14:46
 14/14 anonim válasza:
100%
Én is Xiaomit vettem, kb. 2 éve. Semmi baja nincs, szinte újszerű a telefon.
2021. júl. 14. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!