Honnan szoktatok telefont vásárolni? Honnan éri meg?(iphone)
Figyelt kérdés
Telefon vásárláson gondolkodom, de nem igazán értek hozzá, nem tudom milyen oldalakról lenne a legjobb venni, árat és minőséget is tekintve.2021. jún. 25. 08:09
1/5 anonim válasza:
en media marktba vettem az elozot is es most is ott fogom
2/5 Morzsi007 válasza:
Telekom vagy használtat hardverapróról.
Megérheti a használtat is, én pl tavaly decemberben vettem 12 Mini-t Telekomnák 290 E Ft- ért, kollégámnak 1 hónapja találtam a hardveraprón ugyanilyen telefont 180 E Ft-ért, ez mondjuk ritka, hogy hibátlan és ennyivel olcsóbban, de ki lehet fogni. Régebben is vettem használtat, megbízható eladót kell keresni.
3/5 anonim válasza:
Független valamelyik megbízhatónak vélt webshop-ból.
iPhone-t biztosan hivatalos viszonteladótól mert akkor 3 év garancia jár.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Én a Media Marktben szoktam telefont, laptopot, meg mindenféle kütyüt vásárolni.
5/5 anonim válasza:
Én Euronics-ben vettem, néha nagyon jó akciók vannak, olyankor érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!