Megéri 5G-s telefont venni, vagy elég a 4G-s? Több lent.
A legnagyobb baj az, hogy 4G sincs sok helyen, városokban még csak csak, szóval attól is függ hol tartózkodsz. Nekem is 5G-s készülékem van, de a mobilnetem nem, csak 4G-t használok.
Ha hosszú távon gondolkodsz, előnyödre vállhat, de csak ezért ne vegyél új mobilt, a 4G-s sebesség, ami nekem 60-90Mb/s elég mindenre.
Egyébként az 5G és 4G közti különbség egy átlagember számára (aki Youtube videót néz, Instagrammozik, Facebookozik, böngészik) gyakorlatilag teljesen érzékelhetetlen. Olyan gyors már a 4G is...
Majd persze az iparban nagyon jó lesz, ahol a ms-os nagyságrendet is sokat számítanak, de Te hogy használd a mobilod...
Teljesen felesleges!
5G nagyvárosi mobilnet, amennyiben vidéken élsz és fogsz élni az elkövetkező években jó a 4G is.
Ha nagyvárosban élsz akkor a 4G is bőven stabil és használható, akkor nem biztos hogy olyan sok pluszt nyújt az 5G.
Szóval szerintem ezért nem feltétlen érdemes felárat fizetni, 2-3 évet simán ki lehet húzni még 4G-vel is.
felesleges az 5g
"ugyanis elvileg az 5G-nek sokkal nagyobb lefedettsége lesz"
majd olyan 3-5 év múlva beszélhetünk erről is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!