Az Androidos mobilom azt írja kb pár másodpercenként: "A google alkalmazás állandóan leáll." Hogy állíthatom ezt le?
Nálam is ez volt!
Frissítettem úgyan úgy megmaradt a hiba!
Aztán töröltem a frissítéseket a gyári verzióra és minden rendben van!
A probléma nem egy-két "Kínai" gyártót érint... A probléma forrása maga az alkalmazás, amit Google -ék készítettek (és rontottak el).
A megoldás a "Google" alkalmazás frissítésének eltávolítása. Viszont a probléma automatikus visszatérésének megelőzése érdekében érdemes (legalább a javítás kiadásáig) a play áruházban tiltani az automatikus frissítést.
Aki szeretné, frissítheti nyugodtan az alkalmazást a hiba megjelenése előtti verzióra nyugodtan backup -ból vagy külső áruházból. Én utóbbit tettem, mivel a Google appokról minden architektúrára van archivált verzió...
(Xiaomi; Honor; Samsung; 1+ mobilokon a családban ugyanúgy előjött ma ez a hiba, szóval biztosan nem egy gyártó tett tönkre valamit)
"töröltem a frissítéseket. Azóta nincs probléma."
Én meg nem is engedem frissíteni, így elő sem jött ez a probléma :)
Nahát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!