Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Androidos mobilom azt írja...

Az Androidos mobilom azt írja kb pár másodpercenként: "A google alkalmazás állandóan leáll." Hogy állíthatom ezt le?

Figyelt kérdés
Köszönöm a segítséget!

2021. jún. 22. 07:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Töröltem a Google alkalmazást. Nekem poco telefonon és Lenovo tableten is jelentkezett.
2021. jún. 22. 08:54
 12/17 anonim válasza:
100%

Nálam is ez volt!

Frissítettem úgyan úgy megmaradt a hiba!

Aztán töröltem a frissítéseket a gyári verzióra és minden rendben van!

2021. jún. 22. 09:30
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
milyen jók is ezek a kínai szar telefonok mi?:D
2021. jún. 22. 10:01
 14/17 anonim ***** válasza:
2021. jún. 22. 10:42
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

A probléma nem egy-két "Kínai" gyártót érint... A probléma forrása maga az alkalmazás, amit Google -ék készítettek (és rontottak el).

A megoldás a "Google" alkalmazás frissítésének eltávolítása. Viszont a probléma automatikus visszatérésének megelőzése érdekében érdemes (legalább a javítás kiadásáig) a play áruházban tiltani az automatikus frissítést.

Aki szeretné, frissítheti nyugodtan az alkalmazást a hiba megjelenése előtti verzióra nyugodtan backup -ból vagy külső áruházból. Én utóbbit tettem, mivel a Google appokról minden architektúrára van archivált verzió...

(Xiaomi; Honor; Samsung; 1+ mobilokon a családban ugyanúgy előjött ma ez a hiba, szóval biztosan nem egy gyártó tett tönkre valamit)

2021. jún. 22. 11:47
 16/17 Szirty ***** válasza:
72%

"töröltem a frissítéseket. Azóta nincs probléma."

Én meg nem is engedem frissíteni, így elő sem jött ez a probléma :)

Nahát!

2021. jún. 22. 16:49
 17/17 A kérdező kommentje:
Nekem ez oldotta meg: Beállítások-Alkalmazások-Chrome-Adattörlés-Gyorsítótár törlés.
2021. jún. 22. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!