Mi lehet a hiba? hogy az okostelefonon a Google felugró ablakban ezt az üzenetet küldi A Google alkalmazás állandóan leáll és 1. alkalmazás információ x.alkalmazás bezárása 3.visszajelzés küldése.
Figyelt kérdés
Folyamatosan ez a felugró ablak jön fel hogyan lehet megoldani, leállítani?2021. jún. 22. 07:32
1/7 anonim válasza:
Pont ma reggel kezdte ezt el nekem is!!
Megoldottam, így:
Beállítások
Alkalmazások / Google
Kikapcsolás
Kicsit visszapofázott, hogy összedől a világ, ha kikapcsolom, de ezzel nem kell foglalkozni. Megoldotta a problémát, és minden más működik.
2/7 anonim válasza:
Így van ahogy az első írja, ki kell kényszeríteni egy leállást.
Utána érdemes még a sima Google alkalmazás megnyitása előtt a Play-en keresztül lefrissíteni, illetve az Android System WebView-t is frissíteni.
3/7 anonim válasza:
Ameddig nem oldják meg addig én is kikapcsoltam. Amúgy se használom a sima google-t gyakran
4/7 anonim válasza:
Wow... látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával :D
6/7 anonim válasza:
Nálam is ez volt!
Frissítettem úgyan úgy megmaradt a hiba!
Aztán töröltem a frissítéseket a gyári verzióra és minden rendben van!
7/7 anonim válasza:
#5 vagyok
Én újra indítottam a telefonomat, és utána frissítettem. Nekem azóta nem jelent meg a hiba üzenet. Remélem tektek sem fog!🍀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!