Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5230 telefonzár? Többi...

Nokia 5230 telefonzár? Többi lennt

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy Nokia 5230nál hogy lehet megcsinálni a "telefonzárat" ? Esetleg lehet, hogy mondjuk csak az smsek, vagy csak a galéria legyen lekódolva, vagy csak így pár dolog, nem az egészet, hogy ne rögtön billzár után kérje a kódot?

Ha nem lehet, jó úgy is, hogy hogy van az egész. Találtam már egyet, de nem akarok inkább elállítani semmit, megvárom a tanácsokat.. Köszönöm!

2010. aug. 25. 22:28
 1/2 anonim válasza:
sztem nem lehet ...
2010. aug. 30. 10:39
 2/2 A kérdező kommentje:
csak az egész telefont lekódolni tuti lehet, láttam már. csak azt nem tudom, hogy hogy. van olyan, hgoy távoli telefonzár, de inkább nem állítgatok el semmit tudás nélkül.
2010. aug. 30. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!