Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonnan csak akkor tudok...

Telefonnan csak akkor tudok wifire csatlakozni, ha elő vagyok fizetve rá? :O

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:

wifi ingyenes. ehez kell wifi router.

mobilnet ez pénzes.

2010. aug. 25. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem.. A telefonnal akkor tudsz a wifi- re csatlakozni (természetesen térítésmentesen), ha van a közelben egy elérhető wifi hálózat.. /Pl.: Otthonod, Bevásárlóközpontok, Közterek stb./

Ha nyílt a wifi hálózat, akkor minden egyéb gond nélkül rácsatlakozhatsz a hálózatra..

Ha zárt a wifi hálózat, akkor pedig tudnod kell a belépőkulcsot, különben nem tudsz rá csatlakozni a hálózatra..

2010. aug. 25. 21:20
 3/5 A kérdező kommentje:
próbáltam már nyíltra és zártra is kapcsolódni, utóbbinál tudtam a kódot (mert a mienk) és mégsem engedte. azt írta, h sikertelen. pedig már nem egyszer megpróbáltam. mi lehet a baj?
2010. aug. 26. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:
menny be 1mcdonalds ba és ha oda nem tudi felmenni akkor vidd vissza
2010. aug. 27. 17:14
 5/5 A kérdező kommentje:

bezzeg a szolgáltatóéra rá tud kapcsolódni:@

másra nem!

2010. aug. 27. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!