Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rossz az új telefonom, a...

Rossz az új telefonom, a prototípus ilyen vagy gyárilag hibás?

Figyelt kérdés
Szóval 2 hete vettem egy xiaomi redmi note 9-es telefont és amúgy szép a kamerája, gyors, meg minden de néha teljesen meghülyül. Amikor csak kilépnék egy alkalmazásból a home gombbal, néha lefagy a kép. De ez is csak néha. Illetve ha van ilyen telefonod akkor talán észrevetted hogy felnyitás után az alkalmazás ikonok így oldalról, folyamatosan kissebbedve mennek oda a helyükre,vagy valahogy így tudnám leírni, (a lényeg hogy van valami animációjuk) és eközben lefagy. De van hogy csak simán ótvar lassú, mikor a tesóm segített megmutagni néhány funkciót (először van redmi telefonom) ott ámult hogy miért ilyen lassú, nekem olyan lassan ment a kéo mint egy diavetítés neki meg sokkal gyorsabban. Igazából ezek nem sokszor, 3-4× fordulnak elő naponta de akkor is aggaszt. Legfőképp azok véleményére számítok akiknek ilyen telefonja van. Illetve mondja már meg valaki, eleve minden ilyen xiaomi telefon rossz vagy lehet pont kifogtam egy hibásat? Köszönöm előre is

2021. jún. 18. 00:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Páromé lassan 1 éves, de sosem csinált még hasonlót sem, mint a tiéd.
2021. jún. 18. 00:15
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Ha rossz akkor vagy elküldöd szervizbe hátha meg tudják javítani ,vagy veszel egy kicsit normálisabb telefont.
2021. jún. 18. 05:10
 3/3 anonim ***** válasza:
vidd vissza
2021. jún. 18. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!