Az igaz hogy a Xiaomi telefonokban hirdetések vannak,ezt hogy kell elképzelni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 12:51
1/12 anonim válasza:
Én olyat hallottam, hogy a gyári fájlkezelőben reklámok vannak.
2/12 anonim válasza:
A legtöbb gyári alkalmazásban (pl. fájlkezelő, tisztító, böngésző) alaphelyzetben reklámok vannak, de a beállításokban ez kikapcsolható. (Vagy leszedsz google play-ről valami jobbat, nekem Xiaomi telefonom van és véleményem szerint ezeknek a gyári appoknak a nagy része nem sokat ér.)
3/12 Szirty válasza:
Nem "benne" vannak a hirdetések, hanem inkább jönnek a neten keresztül.
Nálam nem jönnek, mert a mobil adatkapcsolatot és a WiFi-t is kikapcsolva tartom amikor nincs rá szükség...
4/12 anonim válasza:
Ezért ilyen olcsó a xiaomi. Hogy utána reklámokkal tehessenek még több bevételt.
👏👏 gratulálok xiamiominyomi
5/12 A kérdező kommentje:
Ezt hogy kell elképzelni?Mintha neteznék és felugrik a reklám?
2021. jún. 15. 16:49
6/12 Szirty válasza:
"Ezért ilyen olcsó a xiaomi. Hogy utána reklámokkal tehessenek még több bevételt."
Nem hiszem hogy ez a készülékgyártónak megy. Az ingyenes alkalmazások azok amik ezt erőltetik.
Nem köthető egy gyártóhoz, ez globális jelenség.
7/12 anonim válasza:
Néhány gyári alkalmazásban megjelenik néha. Kikapcsolható. Szóval ha csak ez riaszt el, a reklám nem probléma.
8/12 anonim válasza:
Csak a kinai, indiai, brazil regioknal van reklam.
Ha a telefont nem ezekre allitod, akkor nem lesz reklam.
9/12 anonim válasza:
Kikapcsolását úgy képzeld egy, hogy vagy XX helyen kell megtenned (külön minden appban)
10/12 anonim válasza:
Kedvencem a magányos anyukás hírdetések a fájlkezelōben. Témához illik. 10/10 reklámok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!