A telefont az ütésálló tok vagy az üvegfólia védi jobban/hatékonyabban?
Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 20:48
A kérdező szavazást indított:
Tok
Fólia
9 szavazat
1/9 anonim válasza:
Mindkettő együtt.
Üvegfólia nélkül a kijelző védtelen, tok nélkül meg a hátlap és a keret.
2/9 anonim válasza:
ha vigyázol rá és nem dobálok... az védi a legjobban!
3/9 anonim válasza:
Én használok mind a kettőt. Nem drágább, mint egy kijelző csere, vagy komplett panel csere.
Eddig szerencsémre a kettő kombinációja miatt túlélt már pár nagyon brutál esést.
5/9 anonim válasza:
de a telefon típusa is számító tényező ám
nekem s10+ van, emiatt a szájba{äđszott ívelt kijelző miatt lehetetlen rá normális üvegfóliát kapni
múltkor vettem 7 ezerért (!!) egy vastagabb önregeneráló fóliát, de az meg ahol megnyomódott egy kicsit erősebben, ott megmaradt olyannak...
szóval csak egy tok van rajta, ami benyúl a kijelző pereme fölé is.
6/9 anonim válasza:
A kettő egyutt. Nekem ezert van elol hatul belepattintos tokom. Ezerszer leejtettem mar, semmi baja a telefonnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!