Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Blackberry Pearl 9100? Megéri?

Blackberry Pearl 9100? Megéri?

Figyelt kérdés
Nagyon drágának találom, de ha egyszer ilyen drága, biztos van benne valami különleges, ami többiben nincs. Miket tud?
2010. aug. 25. 14:29
 1/4 Jovanny ***** válasza:
Nekem 8100 van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Milyen árat hallottál a 9100-ra? Én nem igazán találok még.
2010. aug. 25. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
nem hallotál még a keresőről?:) ...bocsi,csak nekem is ezt szokták mondani.:) keresgélj a neten.
2010. aug. 25. 16:22
 3/4 Jovanny ***** válasza:
Google barátom első 10 találatában nem szerepel forintosított ár, utána meg már nincs türelmem lapozgatni. ÉN szoktam ajánlani a guglit, és használom is előszeretettel, de erre az elsők csak alkatrészárakat dobtak. Neked például mit dobott? :D
2010. aug. 25. 22:30
 4/4 A kérdező kommentje:
mélyen beletúrtam, és egy 128.000 FT-os árat találtam, de egyik ismerősöm tud valamivel olcsóbban szerezni. És nem tudom, megéri-e ennyi pénzt érte kiadni...
2010. aug. 26. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!