Utaltam egy telefonra 80ezret de akitől vettem az le tiltott és a telefont se kaptam meg , ilyenkor mit tudok tenni?
Bankodnál tehetsz bejelentés, hogy csalásról van szó. Esetleg “véletlen utalás”. De minél előbb. Ők vissza tudják küldeni a pénzt, ha még nem tüntette el.
Egyszer elírtam egy számot utalásnál, 300.000Ft-ról volt szó. 2 hét után derült ki, hogy nem érkezett meg annak, akinek küldtem volna. Bejelentettem a bankba és 3 napon belül a számlákon volt a pénz. Jelentsd be, hogy csalás áldozata lettél, esetleg feljelentés!
Emberek, gondolkodjatok mar. Utalt, nem kartyaval fizetett. Miert kartalanitana a kartyakibocsajto?
Kerdezo, olyan nincs, hogy nem foglalkoznak vele, mert onszantadbol utaltal.
Foglalkoznak vele. Tegyel feljelentest.
Jelentsd be a rendőrségen a rendőrségi jegyzökönyvel megprobálhatod vissza szerezni pénzed.
Nekem elopták egyszer pénztárcánk Bene az írataimal bankártyával,be jelentettem rendőrségen az esetet,letiltotam a bankkártyát de addigra használták ,be mentem bankba a jegyzőkönyvel és rövid időn belül vissza utálta a bank pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!