Elhagytam a telefonom? Segítség!!!!
Figyelt kérdés
na az van hogy siettem munkába mert elaludtam és majdnem lekéstem a buszt szaladtam ki a buszhoz de szerintem kieshetett a telefonom mert egyszerüen nem találom mindent átnéztem szakadt az eső . a telefon egy huawei p smart 2019 ha csörgetem kicsőng de ennyi voltam kint megnézni hogy hátha megtalálom de nem találtam D: . Légyszi segítsetek van valami ötletetek hogy hogy találhatnám meg?2021. jún. 9. 19:03
3/14 anonim válasza:
2. Vagyok
érdemes lenne elmenni a buszvégállomásra, és is ott találtam meg egyszer a telefonomat
4/14 anonim válasza:
ítj üzenetet rá, hogy "légyszi add vissza fizetek érte". Talán hatni fog
de a tapasztalataim alapján nem....
5/14 A kérdező kommentje:
Megvaaaaan
2021. jún. 9. 19:15
8/14 A kérdező kommentje:
az árokba ált a vízben most is esik az eső sokat csörgettem és láttam világított a vízbe és túlélte most ki fogom szárítani. ahogy elhagytam leesett a kavicsos földre és betörött a képernyő de hála istennek megvan
2021. jún. 9. 19:17
9/14 A kérdező kommentje:
ja és a repedések mentén sárga foltos a képernyő :( ezt valahogy ellehet majd tüntetni róla?
2021. jún. 9. 19:18
10/14 anonim válasza:
nem, a sárga folt az akkor keletkezik amikor levegőt kap az UV fényre keményedő ragasztó. Vagy az üveget vagy a képernyőt kell cserélni ha el akarod tüntetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!