Magyarországon tudnám használni az 5G-t ezzel a telefonnal?
S21 Ultrát fogok venni Koreából, és az érdekelne hogy fogom-e tudni használni itthon az 5G-t vele? Elméletileg 5G TDD Sub6 N77 (3700), N78 (3500) -- ezt támogatja, és ahogy elnéztem itthon a 700-as, 2100-as és 3600-as sáv van.
Ez akkor azt jelenti hogy itthon nem tudom majd használni?
Nem mintha akkora probléma lenne, eddig sem volt semmi gondom a 4G-vel
Egy telefonnak mire jo az 5G? Most oszinten?
Torrentezni akarsz majd rajta vagy mi a fene?
Ki sem tudod majd hasznalni de mar koreabol akarsz rendelgetni telefonokat kozel felmillioert ha nem tobbert.
Max akkor tudom elkepzelni ha a eszak sziberiaban elsz es onnan akarsz a brazil lol serveren jatszani 20-as pinggel, de europaban ilyen problema nincs.
Azt a penzt inkabb kuldd nekem vagy valami rakos alapitvanynak vagy a pszichiatriara vagy az egeszsegugybe.
Engem is felmerül, hogy miért Koreából rendelsz telefont. Rájön még az áfa, vám, vámkezelés, és drágább lesz, mint itthon. Ráadásul még akkor szarakodni kell vele, hogy vajon fog e működni rendesen...
A Koreába szánt készülék nem véletlenül van Koreába szánva!
Miért itt éled ki #1 hogy nem birod az 5Gt? lol Direkt kiemeltem hogy nekem sem fontos, de azért ha az ember kiad ennyi pénzt egy telefonért akkor szeretné tudni mukodik-e:D
Nincs vám, megnéztem, az unio és koreanak van kulon szerzodése, szinte minden vámmentes. Csak az 5G offos, de 60kval olcsobb mint itthon:) Szerintem megéri
Nekem semmi bajom az 5G-vel, hanem hogy sok ember nincs megelegedve mar az alapbol szuper telojaval (nemtom minek vesz ennyi ember manapsag uj telot, csak az arak valtoztak igazan, a minoseg eppen hogy nem stagnal egy evtizede) ami minden jatekot visz, nagyon szep kepet csinal, nagyon gyors, sokaig birja az aksi.
Sok ember nem tud a penzevel mit kezdeni, mig masok orulnek ha fizetik a tb-t.
Van n78-as TDD 5G NSA Magyarországon, tudod majd használni.
A S21 szerintem ( függetlenül hol vásárolod ) támogatja az összes Magyarországon jelenlévő 5G konfigurációt ( NSA 5G ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!